Szerintetek joga van egy jövendőbeli anyósnak, (akivel egy háztartásba élek) elszámoltatni, hogy mikor kapok pénzt és hogy mennyit? A párom menyasszonya vagyok már.
Ha minden hónapban a megbeszélt összeget odaadjátok, akkor tényleg nincs joga elszámoltatni, hogy a megmaradt pénzetekkel mit kezdtek.
Amikor mi laktunk a szülőkkel, ketten összesen 60ezret adtunk haza, ebből megvolt az ottlakás, rezsi, kaja, minden,az egyéb igényeinket természetesen mi finanszíroztuk, ez így van rendjén.
Próbáljatok leülni vele beszélni, ha ezen kívül segítségre van szüksége, és éppen abban a hónapban tudtok segíteni,akkor persze, hogy tegyétek, de ha nektek sincs miből, akkor nem várhatja el.
Tudom, hogy faj az igazsag, de nehogy mar anyos miatt ne tudjatok felkoltozni Budapestre!!! Mondjatok meg neki, hogy most gyujtenetek kell egy pesti alberletre, es kb. 2-3 honapon keresztul csak minimalisat tudtok neki odaadni. #
Eloskodok vagytok, nagyon sajnalom, hogy ezt kell irnom, hogy itt tart ma Magyarorszag. A masok hibaztatasa, anyos lehurrogasa, es mindig a masban valo hiba keresese nem konnyit a sorsotokon! Felnottek vagytok, alljatok meg a talpatokon! Ha otthon nem megy, irany kulfold, vagy Budapest is jo ugy irod!
Eloskodok vagytok most, sajnalom.
Attol, hogy en is elkezdem azt a ronda ven anyosodat szidni, neked nem lesz munkad es penz a bankszamladon! Szoritsd ossze a fogadat, es koltozz Pestre, ott van munka. Anyost meg hagyd elni, neki sem konnyu!!!
tudjátok mit...2 éve szívja a vérünket,és nem tudjátok miről beszélek,ha leírtam volna mindent akkor megértitek..
meg kell mondanod hova mész mikor minek..nem mehetsz el szórakozni,mert vergődik,pedig 2 év alatt egyszer mentünk el Tokajba 2 szer moziba és egyszer bulizni...meg kell mondani mit főztél..mit ettél.mit csináltál egésznap.be kell számolni ha pénzt kapsz,mennyit..ha veszel valamit pl ruhát ami kell lehurrog..meg vegyél olyat neki is..állandóan kötöszködik..hallgatózik az ajtón szó szerint..ha összeveszek a párommal,akkor be kell neki számolni,hogy min,mert különben megsértődik és baszogat,ha neki valami kínja van rajtad vezeti le...lett szólva neki,hogy már gyűrű van az ujjamon és két éve itt élek,akkor ne sutyorogjon a hátam mögött a páromnak ha kell neki valami vagy hasonlók...mégis ezt teszi..őt zavarja hogy egy héten egyszer kimegyünk anyámékhoz,elég lenne szerinte havonta egyszer...ha véletlenül összefutsz egy srác haveroddal,akkor már rögtön tömi a párod agyát...ha elmész boltba megkérdezi hogy mit vettél és mondod de egy dolgot kihagysz.,akkor rögtön lebasz,hogy látták hogy azt is vettél,akkor miért nem mondod...ha kölcsön adsz egy felsőt valakinek és ő pont hallja,akkor neki muszály tudni,hogy melyiket..mindig lehúz utánna meg mikor nekünk kellene valami akkor mocskoskodik...dugni kell a papirokat,mert ha nem vagy itthol is bejön a szobába és kötörászik..utánna meg magyaráz meg kérdezősködik..a párom meg annyit segít nekik hogy nem igaz...neki mindig mindenről tudnia kell...kicsit se gáz,hogy két év alatt ennyit kapcsoltunk ki..a férje alkoholista részegen elhord még engem is mindennek,másnap meg rá kell hagyni,nem védheted meg magad a párod miatt meg az anyja miatt.. a párom meg állandóan könyörög hogy ne költözzek el haza anyáékhoz..jah titkolózik a férje előtt és mikor a férje gyanakszik,akkor mindent ránk ken,ezalatt pénzeket értek...nagy hiteleket vett fel, amiről senki nem tud csak mi utólag és a pénzt úgy eltűntette hogy senki nem tudja hova.utánna meg a részeg férje előtt ránk keni az meg minket baszogat...egyszerűen tényleg nincs megoldás-....nem tudunk külön menni...az én szüleimhez se tudunk költözni mert nincs hely...
és nem tudunk összeszedni 260.000-ret hogy elköltözünk..nincs semmink se egy gép semmi még...és nem ujjakat számoltunk hanem 10.000 forintos használt cuccokat...
"Minden folt megtalálja a maga zsákját"
Jobb ha ott maradsz az anyósodnál,legalább valaki foglalkozik veletek.Ilyen modorral nem lehet Pesten megélni.
Csak gyűlölet árad belőled,hogy várhatsz érte szeretetet?
"Szegény ember vízzel főz"-de méltóságos!!!!!!!!!!!
> Csak gyűlölet árad belőled,hogy várhatsz érte szeretetet?
Persze, hiszen 2 éve nincs egy perc nyugta sem a kérdezőnek. Akkor képest nagyon-nagyon türelmes és békés.
Szerintem lécelj le, a pároddal, vagy nélküle, egy életed van, éld azt nyugalomban. Ne hagyd, hogy tönkretegyenek teljesen, ráadásul a párod még asszisztál is ebben. Nem hiszem, hogy te vagy neki a legfontosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!