Szerintetek is helytelen ha egy férfi nem akarja más gyerekét nevelni?
Dehogy helytelen. Ne viccelj!
Van annak agyereknek apja, majd neveli az.
Nekem egyébként akkor sem kéne a nő, ha elvetetné a gyereket. Úgyis veszett ügy az egész...
Sőt, én mondanám, hogy miattam véletlenül ne ölje meg a picurt. Ha ennek ellenére elveteti, akkor eszébe se jusson rám kenni, meg gyilkosnak titulálva sajnálatot kelteni!
én a 14-est nem értem,attól hogy még hallom dobogni a pici szivét nem lennék oda,mert félig az exemtől lenne akitől nem akarnék senkit és semmit.Akkor inkább az új nagy ővel hoznék össze gyereket,ez csak mű mártírság volt.
amúgy nem helytelen, a nő magának okozta a problémát különben is a biológiai apa tartozik azzal hogy felneveli a gyereket ha már nem volt annyi esze hogy használjon gumit.
23!
Màr ne haragudj de kèrdeztem a vèlemènyedet hogy szerinted műmàrtírsàg vagy nem??!!
Ha annyira kivàncsi vagy rà nem màrtírkodàsnak szàntam. Èn az a fajta vagyok aki kèptelen lettem volna abortuszra!!!!!!! Hiszed vagy sem cseppet sem èrdekel.
Csak a gyerekem èrdekelt semmi ès senki màs. 2 hónapot feküdtem veszèlyeztetett terheskènt a kórhàzban, sürgőssègi csàszàrmetszèses koraszülèsem volt, ezutàn mèg 8 hetet voltunk kórhàzban, ő a koraosztàlyon èn pedig az anyaszàllàson! Mègsem gondoltam soha màrtírkodàsnak!!!!!
Sőt most sem gondolom annak, a gyerekem màr 13 èves.
Tudod, fèrfiak jöhetnek-mehetnek az èletben, de a gyerek az "örök".
Ő az èletem èrtelme! Sőt pontosítok mivel van testvère: ŐK AZ ÈLETEM ÈRTELMEI!
14-es voltam☆
26!
Mondtam màr hogy lesz.rom a màrtírkodós szövegedet?
Jaaaa, nem? Akkor most mondom: l e sz a r o m!!!!!!!!!!!!!!!
Azt gondolsz, hiszel, mondasz amit akarsz.
Amit írtam azèrt írtam mert soha semmilyen körülmènyek közt nem bàntam meg hogy így döntöttem. Ennyi. Pont.
26!
Csak a tisztànlàtàs kedvèèrt.... hol írtam hogy anyaOTTHONBAN èltem? Legalàbb a szöveget próbàld èrtelmezni plíííz.
Tudod mi a különbsèg anya otthon ès anyaszàllàs közt?!
28!
Ha-ha-ha-ha-ha.
De dràga vagy :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!