Szilveszter egyedül?
Ma egyedül töltöm a szilvesztert. Nagyon rosszul esik, mert nem az, hogy nincsenek barátaim csak valamiért úgy érzem nem fogadnak be engem a buliba és kihagynak sok mindenből is. Nagyon rossz így egyedül. Szerintetek szégyellenem kéne, hogy anyummal leszek? Pedig annyira ismerkednék de egyszerűen.. senkinek nem vagyok elég jó úgy érzem. Mi a teendő ilyenkor?
Köszönöm a válaszokat előre is és boldog új évet ! :)
velem is hasonlo tortent.
engem is az albaratok ejtettek egy buliert ahol nem ismertek senkit mert milyen meno. kifogasok kozott szerepelt szakdolgozat iras, penzhiany, stb. miutan lett penzuk és szakdolgozatuk nekem elfelejtettek szolni. en pedig elmentem egy ismerosommel aki ugyan ugy egyedul volt egy hatalmas buliba es kepeket csinaltunk a bulirol h mennyire jol erezzuk magunkat. telleg jo volt. azota minden evben egyutt szilveszterezunk.
Én is egyedül leszek ma mert a barátnőim nem érnek rá.
Remélem jövőre már lesz kivel lennem és nem fogok itthon unatkozni.
Pihenj, nézz filmet, egyél , igyál.
hát az én szilvesztereim eddig mind a 18 rémes volt.
amikor itthon szilvesztereztem, 15 évig, mindig anyáék már bevágták a szunyát 8-kor. én meg játszottam, elfoglaltam magam, hogy fent legyek éjfélkor.
de felesleges volt, hiszen egyedül nem olyan..:S
aztán 16 évesen lett egy pasim, szilveszter előtt 2 héttel. azt akarta, hogy szilveszterezzek a családjával meg a barátaival házibuliban. hát még őt is alig ismertem, nem mentem el.
17 évesen egy barátnőm hívott egy ismerős ismerősének a házibulijába. beszedtek egy borsos összeget+piát a házigazdák. 1 embert ismertem, az is másokkal volt elfoglalva.
végül olyan mérges voltam, hogy az összes pénzem ráment, hogy elkezdtem inni a drága piákat, csak úgy bosszúból. a szilvesztert aludva töltöttem, annyira beálmosított a pia.:D
idén a mostani barátomék szüleinél leszünk. szóval ez se az ereszd el a hajam buli, de szerintem most fogom a legjobban érezni magam.
ha ő nem lenne, akkor itthon ülnék, mivel nem hívtak sehova.
szerintem nem gáz ez, ha nem hívtak sehova, csak értékeld át, hogy ők nem igaz barátaid. mert ha azok lennnének, nem is lett volna kétséges, hogy hívnak.
de az is lehet úgy vették, hogy van programod, azért is nem kérdezték.
de akkor is, na:S
reménykedj benne, hogy 2015-ben sikerül megismerned olyan embereket, akik igaz barátaid lehetnek,:)
ja és írtam az elején, hogy az én szüleim 8kor elmennek aludni.szóval te még jól is jársz, hogy anyukáddal lehetsz. azért így csak nem olyan rossz.
Én k.urvára örülnék,ha anyukámmal szilveszterezhetnék... Csak èpp nem tehetem,sok éve meghalt.Én tényleg totálisan egyedül leszek,és mèg beteg is vagyok.
Na?!Kinek a rosszabb?
L
Én a macskámmal kettesben szilveszterezek, már sokadik éve.
Nekem ez ugyanolyan nap, mint a többi, nem is vágynék társaságba.
BUÉK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!