Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek amiket az eletem...

Szerintetek amiket az eletem soran mar ilyen koran megtapasztalok az segiteni fog kesobb?

Figyelt kérdés

Szerelmi csalodasok, a csaladban gondok, es minden egyeb?

Enekelni imadok versenyszeruen is de ugyerzem, mostanaban hogy egy nagyon nehez korszakban vagyok lelkileg,ertelmet nyernek a dalok amiket enekelek.. bele elem magam a dal mondanivalojaba mert epp at tudom erezni..

Szerintetek ha meg komolyabban szeretnek foglalkozni az eneklessel meg ugy mindennel az eletben akkor ezek a mostani csalodasok es nagyon nagy fajdalmak hasznomra valnak kesobb?

Mostanaban csak ebbe tudok ugymond kapaszkodni.. hogy semmi nincs ok nelkul egy ezek a rossz dolgok amiken keresztul megyek az ut reszei aminek a vegen valami nagyon jo dolog var..

Szerintetek ez igy van??

Mert ugyerzem hogy testileg lelkileg nagyon megvagyok torve :((

19/L

2014. dec. 30. 17:51
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Fiatalon mindenki így érezz.
2014. dec. 30. 17:53
 2/7 A kérdező kommentje:
*Es ezek a rossz dolgok
2014. dec. 30. 17:53
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem szerintem nekem ez mar nehezebb es osszetettebb mint masnak.. nagyon nem egyszeru, es ez fajdalmas..
2014. dec. 30. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Így igaz. Fiatalon mindenki ezt érzi. Milyen rossz neki, mennyire mélyen érez, milyen tapasztalt lett ezáltal, mitöbb jóval tapasztaltabb mint az átlag, stbstb. Kinövöd, és rájössz hogy átlagos vagy.
2014. dec. 30. 18:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem ha nem tudod mit eltem at akkor ne sorolj az atlagosak koze legyszi.. en tudom hogy ezek durvabb dolgok mint masnak de arrol nem zzrretnek beszelni miert...
2014. dec. 30. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

én is igy éreztem a te korodban. gyerekkoromban utottek-vertek, megaláztak, majd meghalt édesapám, végul 19 évesen (3 honapot dolgoztam egy gyárban, hogy legyen egy kis pénzem) Angliáig menekultem a család és a szerelmi bánat miatt (totál káros drogos pasiba voltam belehabarodva és akkor már 3 éve voltunk egyutt..)

szerintem ez teljesen normális, ahogyan érzel.

tudod, mindenkinek a saját gondja, baja a legnagyobb.

2014. dec. 30. 18:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem sorollak én sehova, csak azt mondom hogy mindenki ezt érzi ennyi idösen ha tetszik ha nem.
2014. dec. 30. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!