Szerintetek amiket az eletem soran mar ilyen koran megtapasztalok az segiteni fog kesobb?
Szerelmi csalodasok, a csaladban gondok, es minden egyeb?
Enekelni imadok versenyszeruen is de ugyerzem, mostanaban hogy egy nagyon nehez korszakban vagyok lelkileg,ertelmet nyernek a dalok amiket enekelek.. bele elem magam a dal mondanivalojaba mert epp at tudom erezni..
Szerintetek ha meg komolyabban szeretnek foglalkozni az eneklessel meg ugy mindennel az eletben akkor ezek a mostani csalodasok es nagyon nagy fajdalmak hasznomra valnak kesobb?
Mostanaban csak ebbe tudok ugymond kapaszkodni.. hogy semmi nincs ok nelkul egy ezek a rossz dolgok amiken keresztul megyek az ut reszei aminek a vegen valami nagyon jo dolog var..
Szerintetek ez igy van??
Mert ugyerzem hogy testileg lelkileg nagyon megvagyok torve :((
19/L
én is igy éreztem a te korodban. gyerekkoromban utottek-vertek, megaláztak, majd meghalt édesapám, végul 19 évesen (3 honapot dolgoztam egy gyárban, hogy legyen egy kis pénzem) Angliáig menekultem a család és a szerelmi bánat miatt (totál káros drogos pasiba voltam belehabarodva és akkor már 3 éve voltunk egyutt..)
szerintem ez teljesen normális, ahogyan érzel.
tudod, mindenkinek a saját gondja, baja a legnagyobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!