Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon gáz? Bövebben lent!

Ez nagyon gáz? Bövebben lent!

Figyelt kérdés
a barátommal már több mint másfél éve együtt vagyunk nem rég született egy babánk,de meg tudtam tegnap,hogy a volt barátom börtöne került! és mondtam a volt barátom tesojának hogy irasson fel engem is kapcsolat tartásra! de bemenni nem akarok hozzá csak irni akarok neki de azt sem tudom minek! már nem érzek iránta semmi és soha nem hagynám a mostani barátom mert ö az életem,de ettöl meg változhat a kapcsolatunk szerintetek?
2010. febr. 4. 12:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a barátodat, mit szólna hozzá. Nem azért, hogy cenzúrázza a leveleidet, hanem hogy lássad, mennyire veszélyezteti a mostani kapcsolatodat a levelezés, és el tudjad dönteni, hogy mi a fontosabb neked. Ha nagyon rosszul reagál, akkor mondj le róla, de az biztos jólesik neki, hogy lkátja, hogy kikéred a véleményét. Ha meg azt mondja, hogy csináld, akkor legalább tud róla.
2010. febr. 7. 13:13
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges lenne neki irnod! Lehet hogy meg szomorubb lenne tole, hiszen tudja, hogy te mar nem az ove vagy. Felesleges! A tesojatol erdeklodhetsz, hogy mi van vele.

Amugy mit csinalt a srac hogy bortonbe kerult? Mennyi ideig lesz bent?

2010. febr. 7. 15:19
 13/19 anonim ***** válasza:
Nekem van olyan exem,akivel jóban maradtunk,viszont ha pisztolyt tartanának a fejemhez se járnék vele (és vissza is igaz). Szerintem is kérdezd meg a párodat,vagy legalább szólj neki (az én párom tudom hogy nem haragudna,nem féltékenykedne és nem csiálna nagy ügyet ebből,de nemtudom a tiéd milyen)
2010. febr. 7. 16:09
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem írnék neki. Valószínű a párod úgysem értené meg a dolgot. Nem ér annyit az egész. Amúgy gondolj csak bele! Te mit tennél ha a párod írogatna a volt barátnőjének? Lehet bántana a dolog valamilyen szinten... :S
2010. febr. 7. 16:21
 15/19 A kérdező kommentje:
igen teljesen igazatok van! nem is értem minek akartam irni neki! és még csak most gondoltam bele hogy ha ö irogatna vagy tartaná a kapcsolatot az exével én meg halnák a féltékenységtöl az biztos! szoval el döntöttem nem irok neki és teljesen igazatok van! hogy mit csinált azt hallottam hogy le ütéses rablást és 3 évet fog kapni de ki se néztem volna belölö ö régen nem volt ilyen! na de mindegy! a lényeg hogy nem irok neki és kész nem is érdekel már a dolog csak mikor meg hallottam meglepödtem nagyon de már eldöntöttem!!! fontosabb a párom ezerszer minthogy emiatt vitázunk esetleg szétmenjünk!!!
2010. febr. 7. 16:55
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem te vagy a nemeslelkű, hogy írni akarsz neki, és nagy kár, hogy így van megcsinálva a világ, hogy nem teheted, mert hátha a párodnak nem tetszik. Miért van az, hogy ha van egy párom, akkor az összes velem ellenkező nemű személy a párom ellensége, meg ezzel együtt az enyém. Háááá. Ez hülyeség.
2010. febr. 7. 22:36
 17/19 anonim ***** válasza:
utolsóval értek egyet. Te nagyon jólelkű ember lehetsz, beszéld ezt meg a pároddal, hogy mit szólna hozzá? én mondjuk alapból nem vagyok féltékeny típus, de én büszke lennék a helyében, hogy ilyen jó ember a párom, aki a bajban sem felejti el a régi barátait (aki mostmár ugye csak BARÁT a szó eredeti értelmében). neki meg ott bent lehet sokat jelentene az a pár sor is.
2010. febr. 8. 10:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Babád érdekében is kerülném a zűrös embereket, helyzeteket, szóval nem írnék.
2010. febr. 8. 12:59
 19/19 anonim ***** válasza:
Ne írj.
2010. febr. 8. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!