Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Villanyszerelők! Nektek már...

Villanyszerelők! Nektek már hozzászokott a családotok ahhoz, hogy lehet, hogy egy nap már nem térhettek haza a munkátok végeztével?

Figyelt kérdés
Mivel ez egy nagyon veszélyes szakma, és sokszor kiszámíthatatlan, hogy mik várnak egy villanyszerelőt (szakszerűtlenül bekötött dolgok, rossz szigetelés, nedvesség, stb) és egy hiba végzetes lehet, az életébe is kerülhet.
2014. dec. 30. 11:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ha lopom az áramot, inkább szólok az embernek, minthogy a hulláját kelljen elásnom valahol.
2014. dec. 30. 11:55
 12/31 Joci_27 ***** válasza:
96%
Én ugyan nem vagyok villanyszerelő de elektromossággal (is) dolgozom, és még lekapcsolt megszakítónál is mindig rámérek a vezetékre, mielőtt hozzányúlok. Volt már meglepetés.
2014. dec. 30. 11:55
 13/31 anonim ***** válasza:
83%
:D Miért lenne veszélyes? A munka szinte kivétel nélkül nem feszültség alatt történik. Tehát áramtalanítunk, elvégezzük a munkát, leellenőrizzük, utána újra áram alá helyezzük. Persze lehetnek emberi mulasztásból balesetek, de kb. annyi esély van erre, mint egy esztergályosnak, vagy autószerelőnek.
2014. dec. 30. 11:56
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,ha ennyire parázól,akkor váltsál szakmát.
2014. dec. 30. 11:56
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

1. Megfelelő kapcsoló/biztosító lekapcs.

2. Fáziskeresővel megnézni a tyúkbelet mielőtt beletúrsz

3. Mindig úgy kell szerelni mint ha feszültség alatt dolgoznál

Ha a fenti három dolog közül csak egyet betartasz, akkor már elkerülhető a probléma.

2014. dec. 30. 11:59
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Aki kocsival megy dolgozni, az is bármikor meghalhat.
2014. dec. 30. 12:01
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Egy irodistára is ráeshet egy zongora a tizedik emeleti ablakból :)
2014. dec. 30. 12:11
 18/31 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem a villanyszerelő írta ki a kérdést, hanem az aggódó feleség, aki nem ért hozzá.
2014. dec. 30. 12:40
 19/31 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem is ez tipikus nöi kérdés, ugyan fogalma sincs a dolgoról, de azért hisztizik egyet!
2014. dec. 30. 13:13
 20/31 anonim ***** válasza:
21%
Érdekes.Az én férjem nem villanyszerelő soha nem is tanult semmi ilyesmit mégis megtudja csinálni anélkül hogy veszélyeztetné az életét.Sőt..MOST FIGYELJ..nem egyszer rázta meg az áram,és még mindig él és virul.Ne aggódj sokkal veszélyesebb dolgokat is csinálnak :)))
2014. dec. 30. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!