Ha besikerül egy negyedik gyerek akkor mindenképpen szülök egy ötödiket is. Túlzás?
Én biztos,hogy nem vállalnék be 5gyereket.
Nem csak azért,mert meg kell őket szülni.
Otthon is kell lenni velük.. addigra teljesen kiégek a munkából.
Áhh.. képtelen lennék éveken keresztül csak gyereket nevelni,pedig imádom a gyerekeket! Én is,illetve mi is a férjemmel 3gyereket szerettünk volna mindig is,de ez lehet változik,és kettő lesz csak. Még meglátjuk.
Ha 5-t szeretnél,hát szülj 5-t. :)
Gyerekkoromban én is öt gyereket akartam. Aztán felnőttem :) Egy van, hét év után jutottam el oda, hogy akkor jöhet a második.
De amúgy szerintem hülyeség így darabra tervezni őket, hogy vagy három, vagy öt. Mi ez, egy gyűjtemény? Ha három gyereked van, és még szeretnétek, akkor legyen még egy, de utána csak azért szülnél egy ötödiket is, hogy meglegyen a "sorozat", még akkor is, ha esetleg már annyira nem szeretnétek többet? Ennek mi értelme? Annyi legyen, amennyit el tudtok tartani, amennyihez türelmetek van, amennyivel érdemben tudtok foglalkozni.
Abból a gyetekből erző ember lesz.
Te hogy fogod elmondani neki hogy vsak azert szülted hogy kerek szam legyen?
18 evig fogsz a nevelesevel kinlodni csak mert tetszik a szam?
Es milyen peldat mutatasz nekik?
A no csak tojogep HB alkalmazott?
Sajnos ha az anya nem tanult nincs munkaja nincs celja a gyereknek Sem jut jobb sors.
Ezt latja ebben el ez lesz a pelda neki.
Én jót röhögnék, ha ötödjére "besikerülne" egy ikerterhesség. :D
A hogyannal meg talán már tisztában vagy felnőtt nőként... ugye?
A felelős családtervezésnek meg az is része, hogy kitalálod, miből fogjátok eltartani ezt a nagy családot, nem egy panelban nyomorogtok-e a segélyből, mert a gyt. nem behajtható a mintaapukától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!