Negyedik gyermek születése kinél milyen volt?
Négyszer szültem.A második volt a legborzasztóvbb,pedig ő volt a legkisebb 3350 55 cm.
A harmadik fél óra volt.A negyedik viszont indított.Fél óra volt maga a fájdakom,de az brutális.
9-kor bekötötték az infuziót és 11:50-kor született a kisfiam 4300 62 cm.rel gátvédelemmel.
Nem könnyebb,mert 4.
Az ájult első vagyok. :))))
Majd referálok, ha megszültem. Nekem a 3 közül a harmadik volt a legdurvább, 12 órás vajúdással,és a végén nem sírt fel. Senkinek kívánom az ilyen brutális pillanatot.
1. halvaszületett inditott, ez volt a leghosszabb, de nem olyan erős fájásokkal, nehéz kitolással.
2. inditott, 2 óra brutál fájások, brutál kitolás, szétrepedés.
3. magától indult, a kemény része 1,5 óra volt, nagyon könnyű kitolás, szinte csak 1 nyomás volt, könnyű lábadozás. Ilyet kivánok mindenkinek.
4. inditott, szintén 2 óra, de ez volt a legbrutálabb az összes közül, maga a vajúdás és a kitolás is. Szerintem ha nem inditják akkor könnyű lett volna ez is. Lábadozás szintén könnyű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!