Szerintetek normalis hogy a tanulasba es az egyetembe kapaszkodok?
Miota szakitott baratom velem teljesen megvaltoztam..Azelott allandoan csak buliztam es ittunk,
Nem igazan volt eletcelom...De azota megvaltoztam de 180·os fordulatot vettem.Mar nem bulizok,nen iszok,azota baratom sincs..sot kicsit bezarkoztam.Baratnommel is keveset beszelek,sokkal idegesebb frusztraltabb vagyok es folyton tanulok.Pl miota elkezdodott a szunet kb vegig tanultam kiveve karacsonykor persze..
ELTE-rre szeretnek menni szoval nem art a tanulas de azert ennyire?? Normalis vagyok en? Mi van velem?!
18/L
Én a családi dolgok elől menekülés végett döntöttem úgy, hogy jobb, ha tanulok, mivel ha tanulok, mehetek egyetemre, kevesebbet kell velük lennem, és később hamarabb megállhatok a saját lábamon.
Szóval szerintem normális, valószínűleg annyira megviselt a szakítás, hogy elgondolkoztál az élet értelmén, és rájöttél, hogy ahogy előtte éltél az nem megfelelő. Vagy rosszul látom?
Szia :)
Egyik oldalról az mindenképpen egy jó dolog, hogy vannak céljaid és nem csak a bulizásról szól az életed és teszel is a céljaid elérése érdekében.
Ugyanakkor azt gondolom, hogy a sok tanulás mellé kell időnként némi kikapcsolódás is és nyugodtan elmehetsz néha buliba és az sem baj, ha egy-két italt megiszol. De fontos, hogy amikor kell valamilyen módon ki tudj kapcsolódni és a barátok is fontosak.
Amúgy én is ELTE-s vagyok. Én azt látom, hogy nagyon szak függő, hogy hol mennyit kell tanulni, de még a legkeményebb szakok mellett is ki lehet kapcsolódni néha :)
Sok sikert!
Elso :
En pontosan is pontosan azert kezdtem amiert Te.Csak en a multan elol akarok menekulni az ELTE-re ugyerzem,hogy ugy vegre uj eletet kezdhetnek es ezt ami most van hatrahagyhatnam. Mert szegyenlem az utobbi 2 evem nagyon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!