Miért baj az ha a nő az anyagiakat is figyelembe veszi a párválasztás során?
".Amióta a nők kivívták a fene nagy egyenjogúságot, azóta ez kérdés..Egy nő (normális esetben) vágyik minden téren a biztonságra, ebbe az anyagi biztonság is beletartozik."
A fene nagy egyenjogúság, amit kivívtunk, épp arról szól, hogy mi is képesek vagyunk megteremteni magunknak az anyagi biztonságot, nem p***val kell fizetnünk érte.
Az a probléma, hogy te nem a saját megkeresett pénzedből akarsz jól élni, hanem valaki máséból. Ezt hívják élősködőnek. Ha nem akarsz szegény lenni, tanulj, dolgozz, ne más pénzére fájjon a fogad hanem teremtsd meg magadnak azt az életszínvonalat. Ja, hogy ezért meg kell mozdulni? Bocs.Én férjnél vagyok, ő sokkal többet keres mint én, többet is költ, de soha eszembe se jutna tovább nyújtózkodni mint ameddig a takaróm ér. Közös kasszán vagyunk, de nem lenne pofám az ő pénzét költeni magamra, amiért ő évekig keményen dolgozott. Mik vannak!
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!