Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudnék tenni, hogy kiemelj...

Mit tudnék tenni, hogy kiemeljenek és ne kerüljek állami gondozásba vagy esetleg intézetbe?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok és nevelőszülőknél élek akik elég rosszul bánnak velem. Több mint 3 éve együtt vagyok 19 éves barátommal és úgy hallottuk, létezik olyan megoldás, hogy benyújtanánk egy kérvényt miszerint bejegyzett élettársi kapcsolatban szeretnénk élni és ezáltal nagykorúvá válnék így lehetőségem nyílna arra, hogy megmeneküljek ettől a pokoli helyzettől..

Kérem csak azok válaszoljanak, akik tényleg tudnának tanácsokat adni, köszönöm.

2014. dec. 26. 02:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

épp ez az hogy nem tettem semmit!..

attól félek hogy kitalálnak majd valamit..

2015. jan. 1. 06:07
 12/13 anonim ***** válasza:
A gyám hozzájárulása kell és néhány dokumentum. Viszont nem hosszú az eljárás. valszeg csak a házasság jöhet szóba.
2015. jan. 1. 11:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Ès pontosan milk lennènek ezek a dokumentumok?
2015. jan. 2. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!