Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lustulnak el a szüleim?

Miért lustulnak el a szüleim?

Figyelt kérdés
Régen, mikor kisebb voltam, mikuláskor is tök jó dolgokat kaptam pl. mikuláscsomagot amibe ügye mandarin, mogyoró, csoki, stb.van, meg csokinaptárat meg ilyeneket és kb. 1 éve elkezdték hogy kapsz egy üveg nutellát oszt jónapot. Jó én örülök ennek is, de mire elfogyna az összes nutella már kellőképp hányingerem van, és legszívesebben kidobnám a kukába a kb. negyedig tele nutellásüveget. Ugyanez volt tegnap is. Régen mindig tudták mit adjanak, és mindig annyira örültem neki, pedig nem kértem semmit, most meg már nincs ötletük, és azt vették nekem, amit anyukám akart. Egy kabátot. Ami nagy rám, és olyan a formája ami nem is tetszik. De amitől még jobban elkeseredtem hogy csak egy kabátot kaptam. (Nem kérem az oltogatókat hogy mások még egy kabátnak is örülnének, stb.) Mondom, kiskoromba csomó jó cuccot kaptam... Most meg. Ezt a kabátot is anya fogja hordani.. De ami a még gázabb hogy a testvérem nem kapott semmit. Mert nem tudták mit vegyenek neki. Úgy megmondanám nekik hogy hogyha nekem lenne gyerekem akkor nem az utolsó percre hagynám a vásárlást (mert ők ezt csinálták), nem a saját érdekembe vásárolnék, (nekem ez tetszik, akkor neki is.).. stb. Mitől lettek ilyenek?
2014. dec. 25. 12:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én is megértem, hogy zavar ez.. Nálunk nem panaszkodom, mindenkitől kaptam ajándékot, de olyan tipikus sablonajándékokat, tusfürdő szett, testápolók. 3 ilyet kaptam, egyiknek sem örülök, mert csak 2 fajta tusfürdőt használok felváltva, azokat szeretem. Testápolót meg nem használok egyáltalán, nem érzem szükségét, hogy mégtöbb felesleges mesterséges anyaggal töltsem meg a szervezetem, hetente egyszer bekenem magam kókuszzsírral az tökéletes. Szóval nem az a bajom, hogy nem költöttek sokat, mert egy ilyen szett árából simán vehettek volna valamit aminek örülök, nekem nincsenek nagy igényeim, valami bizsu, egy gyertya, valami kis dekortárgy, sokkal boldogabbá tenne, tusfürdőre tényleg nincs szükségem, szerencsére anyagilag sem úgy állok, hogy örüljek neki, hogy nem kell megvenni, mert semmit se jelent nekem az a pénz, amit ilyenekre költök... Szóval ez nekem is hiányzik, hogy senki nem is próbál kicsit gondolkozni, hogy mit vegyen, csak mintha megvenni az első dolgot amit lát.

Mondjuk egy Nutellanak is örültem volna, nagyon szeretem. Nem kell egyszerre hányásig edd magad belőle, eláll az sokáig:)

Na, a lényeg, hogy értem én, hogy zavar, engem is, de valahogy nekem ciki lenne megemlíteni. Elfogadom, megköszönöm, aztán vagy elhasználom, vagy odadom valakinek (nem közeli ismerősnek vagy rokonnak, esetleg fogorvosnak vagy ilyesmi)

2014. dec. 25. 14:20
 12/21 anonim ***** válasza:
17%
Kenjetek magatokra a muterlat oszt jonapost
2014. dec. 25. 14:27
 13/21 anonim ***** válasza:
3%

Nalunk nincs ajandekozas az erre szant osszegbol nagyon szegeny csaladoknak adunk egy doboz elelmiszert olaj teszta cukor narancs csoki.Holnap a templom szeretetvendegsegen segitunk.

Kulfoldon elunk nalunk nem szokas kapni inkabb adni hiszem mindenunk megvan.

A karacsony az uj elet AZ igeret szuletesenek unnepe.

Sajnalom azokat akiket az akandek erdekel uresek belul.

Legy halas hogy szuleid nem a temetoben latogatod mindenki egeszsegben van meleg van van mit enni

Gondolj a szegenyekre es ajanlom vidd el az ajandekot nekik OK nem huzzak a szajukat.

2014. dec. 25. 14:48
 14/21 anonim ***** válasza:
4%

Pontozzatok le materializmusra nevelt emberek rabszolgak a targyak rabszolgai.

Soha nem fognak az igenyeid teljesulni mondig tobb jobb szebb kelk majd.

Boldogtalan leszel uresfeju uresszivu rabszolga...

2014. dec. 25. 17:26
 15/21 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség. Nekem egy könyv is elég lett volna, csak az enyém legyen...
2014. dec. 25. 17:29
 16/21 anonim ***** válasza:
6%

Amit kaptal az is a tied

Add a szegenyeknek legy joszivu bizonyisd be hit nelkul is ertekes vagy es nem vagy a targyak rabja.

2014. dec. 25. 18:50
 17/21 anonim ***** válasza:
58%
Rendkívül szórakoztató, amikor ideológiák fanatikusai nevezik raboknak a szellemi korlátoktól mentesen élőket és nem veszik észre, hogy közben ők maguk a saját vallásuk rabszolgái.
2014. dec. 25. 19:36
 18/21 anonim ***** válasza:
57%

Az 54%-os simán csak nem normális, hagyjátok rá.

Kérdező! Jövőre szerintem próbálj meg konkrét dolgot kérni karácsonyra.

2014. dec. 25. 19:48
 19/21 anonim ***** válasza:
11%

Korlatoktol mentes ? Ezen jot nevettem

AZ targyakhoz valo ragaszkodas nagyobb korlat mint barmi mas lasd kerdezo.

Kerdezo nem boldog nem elegedett csalodott mert ragaszkodik a tagyi dolgokhoz.

Ha lenen hite az amit ti korlatnak neveznek akkor most ertene az karacsony igazi uzenetet es boldog lenne szabad.

2014. dec. 25. 20:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Azt mondtad ANYÁD!!! hordja a kabatot. Hat ad a szegenyeknek a kabatot anyadostul
2014. dec. 25. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!