Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ígértet szép ha betartják úgy jó?

Ígértet szép ha betartják úgy jó?

Figyelt kérdés
A gyermekünk születése előtt felkértük a sógornőméket, h legyenek a gyerek keresztszülei. Húztuk, halasztottuk a keresztelőt, de én már őszintén nem is akarom megtartani, mert a sógornőm olyan bunkón viselkedik főleg velem a férjemmel nem, h nem akarom h a gyerekem keresztszülője legyen, ez mégiscsak nagy dolog (szerintem). Anno még úgy gondoltam h adjunk nekik esélyt, h meglegyen a jó kapcsolat, de nekem már nagyon elég volt a bunkóságból! Ti mit tennétek keresztelő mert megígértük v nem keresztelő?
2010. febr. 3. 13:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

1.Én őszíntén, finoman megmondanám neki a frankót és megkérdezném mi a baja velem amiért megváltozott.

2.Megtartanám a keresztelőt más szülőket kiválasztva.

Ne adjad fel a keresztelési szándékodat egy sógórnő miatt.

Lehet jobb is lesz ha mást választotok...

2010. febr. 3. 13:39
 2/18 anonim ***** válasza:
Hát én ebben az esetben ha nem tudnám megbeszélni velük a dolgot, akkor bizony nem lennének a gyerekem keresztszülei az biztos. Ígéret ide vagy oda. De tényleg előbb törekednék arra, hogy elsimítsuk a dolgokat!
2010. febr. 3. 13:40
 3/18 anonim ***** válasza:

Ha bunko veled a sogornod, akkor valasszatok a te csaladodbol keresztszulot. Egy ember is eleg, vagy keresztmama vagy keresztpapa lesz. De lehet ketto is. Jelentkezzetek be a plebaniara, es kesz. Ne csinalj nagy cecot belole, miert kell ezt egyfolytaban halogatni?

Mi eldontottuk, es elmentunk az atyahoz, megmondta az idopontot es kesz.

A keresztelo fontos, legyen meg minel elobb.

2010. febr. 3. 13:41
 4/18 A kérdező kommentje:
igazából soha nem voltunk jóban, de mivel ők ott laknak az anyóséknál és anyós utál ezért "kell" igazodni és utálkozni velem....megbeszélésre így nem nagyon van lehetőség...mivel nem adtam rá okot!!!
2010. febr. 3. 13:45
 5/18 A kérdező kommentje:
ja és bocsi, de nem az volt a kérdés h helyes e emiatt halasztgatni a keresztelőt, mert nem hiszem h egyébként a pokol tornácán égne el a gyerkőc......ja és a férjem meg hozzájuk ragaszkodik, mint keresztszülőkhöz
2010. febr. 3. 13:47
 6/18 Kankalin ***** válasza:

Ha ti szeretnétek akkor keresztelő.

Az, hogy valakit felkértél anno nem ígéret, és ez a "feladat" túl szép és nemes ahhoz, hogy "ígéretből" kapja valaki aki nem érdemli ki.

Egyszerűen egy bunkó megnyilvánulás után elmondanám, hogy mikor és hová terveztétek ezen eseményt. Ám mivel az eddigi produkciója, és az iménti mozzanat megkérdőjelezi jogosultságát, sajnos át kell ezt még nektek gondolni. Szépen, higgadtan tudtára adni, hogy felejtőn van...

2010. febr. 3. 13:51
 7/18 Kankalin ***** válasza:
A férjed tudja, hogy bunkó? Vagy a háta mögött taplóskodik? Mert ha tudja akkor megkérdezném, hogy téyleg ezt tartja-e legjobbnak a saját gyermeke részére?!
2010. febr. 3. 13:56
 8/18 A kérdező kommentje:
szerintem is ez egy feladat, megtiszteltetést, asszem nem ők lesznek a "kiválasztottak".....köszi a megerősítést
2010. febr. 3. 13:58
 9/18 A kérdező kommentje:
a férjemmel nem bunkók, amikor velem bunkók azt mondja, h gyerekek és nem tudják mit csinálnak.....25 évesek
2010. febr. 3. 13:59
 10/18 Kankalin ***** válasza:
25 évesen ha gyerek valaki az elég baj. Ha gyerekként kezelik az még nagyobb baj. Semmi felelőségérzet nem alakul ki bennük.
2010. febr. 3. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!