Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van még itt valaki akinek...

Van még itt valaki akinek dolgozik a párja ezért egyedül esetleg gyerekekkel karácsonyozik?

Figyelt kérdés
Èn kèt kicsivel vagyok egyedül apa dolgozik.
2014. dec. 24. 18:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%

Minden karácsonykor dolgozik a párom egy-egy napot. Én ezt inkább pozitívan látom. Ilyenkor kicsit lazábban osztják a műszakokat, a párom egy-kettővel többet szokott vállalni, mint a többiek. Neki csak én vagyok egyelőre itthon, a kollégáinak már vannak gyerekeik. Inkább ők legyenek többet otthon a családdal, mi kibírunk egymás nélkül fél-fél napokat ilyenkor is. :)

Én büszke vagyok rá, hogy ezt ő is így gondolja, én pedig vagy barátokkal/családdal múlatom addig az időt, vagy megnézek egy filmet és szeretettel gondolok a páromra, akit ilyenkor egy hősnek látok! :)

Szerintem sokkal jobb ezt így felfogni, mint depizni szenteste. Annak semmi értelme! El kell fogadni és élni az életet!

2014. dec. 24. 21:03
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Én egyedül töltöm a 3 gyerekemmel, mert a ferjem reggel lelépett az új barátnőjéhez akiről azt se tudtam, hogy van. Közölte, hogy megígérte neki tegnap, hogy vele tölti a karácsonyt. Erre mondtam, hogy vissza se jöjjön majd azt hazudta az anyjának, hogy ok nélkül kidobtam. Aztán kiderült, hogy az új barátnőjének azt hazudta, hogy nem lakik velünk 2 hete. Ez persze nem igaz. 20 év után. Boldog karácsonyt.
2014. dec. 24. 22:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom utolsó.
2014. dec. 24. 22:35
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
Én dolgozom végig 24. 25. 26.-án is. Egy lovastanyán és háziállattartó tanyán dolgozom mint gondozó . Most elmentek szabira a váltótársaim így én maradtam az ünnepre. Barátnőm van még így ő otthon van, én meg itt 4 kutyával a pihenőben ünnepelgetek keserűen.
2014. dec. 24. 22:59
 15/18 anonim ***** válasza:
65%
Az én férjem börtönben van, így kettesben vagyunk a kislányommal már 2. éve.
2014. dec. 24. 22:59
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
12. 15. nagyon sajnálom.
2014. dec. 24. 23:43
 17/18 anonim ***** válasza:
93%
Bár nincs gyerek, de minden évben karácsonykor, a két ünnep között és szilveszterkor is dolgozik a férjem. 24,25,26..végig bent van. Elég tré, de már megszoktam.
2014. dec. 25. 08:43
 18/18 anonim ***** válasza:
93%

nálunk én dolgozok(nő).24-én 07-19-ig,25-én 19-07-ig

tegnap este jöttek értem a melóhelyemre,mentünk a szüleimhez,a férjem és a fiam már ott voltak ebédre

ma megyünk dédszülőkhöz,onnan én dolgozni megyek,holnap reggel alszok 2 órát,aztán megyünk Anyósékhoz

17 éve így dolgozok,számtalan ünnepkor dolgozok,már megszoktam és a család is.mióta megvan a gyerek,azóta kicsit nehezebb,de ez van

2014. dec. 25. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!