Van még itt valaki akinek dolgozik a párja ezért egyedül esetleg gyerekekkel karácsonyozik?
Minden karácsonykor dolgozik a párom egy-egy napot. Én ezt inkább pozitívan látom. Ilyenkor kicsit lazábban osztják a műszakokat, a párom egy-kettővel többet szokott vállalni, mint a többiek. Neki csak én vagyok egyelőre itthon, a kollégáinak már vannak gyerekeik. Inkább ők legyenek többet otthon a családdal, mi kibírunk egymás nélkül fél-fél napokat ilyenkor is. :)
Én büszke vagyok rá, hogy ezt ő is így gondolja, én pedig vagy barátokkal/családdal múlatom addig az időt, vagy megnézek egy filmet és szeretettel gondolok a páromra, akit ilyenkor egy hősnek látok! :)
Szerintem sokkal jobb ezt így felfogni, mint depizni szenteste. Annak semmi értelme! El kell fogadni és élni az életet!
nálunk én dolgozok(nő).24-én 07-19-ig,25-én 19-07-ig
tegnap este jöttek értem a melóhelyemre,mentünk a szüleimhez,a férjem és a fiam már ott voltak ebédre
ma megyünk dédszülőkhöz,onnan én dolgozni megyek,holnap reggel alszok 2 órát,aztán megyünk Anyósékhoz
17 éve így dolgozok,számtalan ünnepkor dolgozok,már megszoktam és a család is.mióta megvan a gyerek,azóta kicsit nehezebb,de ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!