Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek szól be? És még csodálko...

Minek szól be? És még csodálkozik ha kaffogok.

Figyelt kérdés

Ez az első karàcsony h nem megyek haza anyuékhoz. Hiányoznak,de most vettünk ki albit,meg itt van Angliából anyósom. Tavaly ő egyedül volt,mig mi párommal náluno. 180 km a távolság de most h jön a baba is,nem maradt pénz haza utazni. Majd Januárba fizu után megyünk g megyek csak én.

Ma egész délelött föztünk,már kész volt minden csak a levest kellett leszürni meg nekem pár darab halat kisütni. Elmentem fürdeni meg gajat mosni,addig.anyósom meg párom megteritett a leveshez. És vártak rám h menjek enni. Én fürdés után gyorsan kisütöttem a halat,mert senki nem csinálta meg. Nekik már kész volt a káposzta,hal meg annyira nem kellett se páromnak se anyósomnak. Mig sütöttem a halat telefonon hivtak anyumék és beszéltünk kicsit. Mire kisütöttem arra le is tettem és mentem levest enni.

Párom bunkon beszolt h kihült minden-pedig sztem nem-és ha tovább pofáztam volna akkor enni kezdtek volna nélkülem.

Én meg elég élesen visszqezoltam h senki nem mondta h rám kell várni. Mire ő a családi ebéddel jött. Én meg kaffogtam vele h akár ki is süthette volna a halat,meg boccs h nem akartam.w leves után ugrálni h én is egyek és h pár percet beszéltem anyámékkal.

Most meg én vagyok a sz.ar kötekedös.

2014. dec. 24. 16:08
 1/8 anonim ***** válasza:
De jó karácsonyotok van :-)))
2014. dec. 24. 16:27
 2/8 anonim ***** válasza:
57%

Jol kezdodik a karacsony:(

Igy mondta? "Pofaztal"? Es ezt te elturod?

2014. dec. 24. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Szóval kaffogtál?

Ti kutyák vagytok?

2014. dec. 24. 16:35
 4/8 anonim ***** válasza:
8%
Nálunk ennél sokkal rosszabb a karácsony. Én irigyellek. Ez még nem is tartozik a veszekedés kategóriába, ami nálatok van. Engem reggel óta, basz.tat a férjem az anyjáékhoz fűződő viszonyom milyenségéről :) Már inkább csak nevetek rajta..........
2014. dec. 24. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Tisztára mint a gyerekek, az én férjem nem szól hozzám 2 napja, ma alig volt ithon, akkor is a tvt bámulta vagy a telójàt nyomogatta. Semmi karácsonyi hangulat.
2014. dec. 24. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Hany evesek vagytok...?
2014. dec. 24. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:
És gyereket vállaltok egy ilyen kapcsolatba, amiben egy hazatelefonálás ekkora galibát okoz...
2015. jan. 1. 09:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Nyugi. A nagy unnepekhez nagy elvarasok tarsulnak, amik tobnyire nem teljesulnek. Nem kell, hogy olyan legyen kari, mint a tv-ben, v. a megidealizalt gyermekkorunkban volt. Sokszor megmergezi a hangulatot. Beszeld meg a paroddal, h. a kihult etelre 10 ev mulva a kutya se fog emlekezni, de ha a tolerancia hianya miatt veszekedessel, sertodessel toltitek az unnepeket, azt nehez lesz elfelejteni.

A parom is ilyen tervezgetos-elvarasos, volt is emiatt par el...ott unnep, nyaralas.

2015. jan. 1. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!