Mennyi ideig kell várni mire sor kerül egy hagyatéki tárgyalásra?
Figyelt kérdés
Elhunyt az egyik nagyszülőm, és tartok tőle hogy a családom nem mond el mindent a hagyatéki tárgyalásról, szeretnének kihagyni belőle.Ezért szeretném tudni mikor kerülhet sor erre.2014. dec. 23. 08:02
11/20 A kérdező kommentje:
de van közöm mert apám után én jövök, szóval ne nagyképüsködj baz....meg
2014. dec. 24. 17:01
12/20 anonim válasza:
Apád után akkor jössz ha ő meghal és hagy valamit ami örökül száll. De ha mindenét elveri és egy lyukas fazekat hagy rád akkor is a sóhivatalba mehetsz csak panaszra. Ha végrendeletben nem vagy említve akkor a nagyszülőd gyereke-i- örökölnek! Unoka csak akkor ha az ő szülője aki örökölne nem él. Szóval igen apád után jössz majd de most kuss a neved ha ő él. És remélem az ilyen szépbeszédű gyerekére legfeljebb adósságot hagy majd. Mert aki a korrekten válaszoló segítőt leb.megezi az egy f.fej.
13/20 A kérdező kommentje:
Te agyon iskolázott majom, akkor is én jövök apám után ha ő vissza utasítja az örökséget.Szóval ajánlom neked hogy ne okoskodj inkább a családodnak add elő magad mekkora egy pancser,lúzer pocs vagy.Csodálom hogy nem basztak még utcára. Szerintem maradj csenben és itt ne csiripelj, te nyomi
2014. dec. 24. 20:05
14/20 anonim válasza:
Speciel annak estél éppen neki, aki hozzáértőként pontosan leírta, hogyan megy ez. Ráadásul nagyon alpári és undorító stílusban tetted mindezt, így, szenteste.
Csak gratulálni tudok a nulla értelmi és érzelmi szintedhez. Itt leszerepeltél, szóval jobb is, ha elhúzol innen. Nincs szükség ennyire közönséges emberekre itt.
15/20 anonim válasza:
De b meg ha nem utasítja vissza hanem elajándékozza mamádnak vagy másik tesójának ahhoz is joga van. És rád jól is teszi ha nem hagy egy zsebkendőt se te tróger majom, húzz dolgozni és amit te tudsz felmutatni arra verd a farkad ne arra amit más teremtett meg!
16/20 A kérdező kommentje:
szerintem tolj a seggedbe egy izzót te beteg hül..ye. .f..asz majd szolj mam i dnak , te elmebeteg
2014. dec. 24. 22:27
17/20 anonim válasza:
Látom téged már utcára b.tak és a fáról írsz. Azért ácsingózol más tulajdonára. De van aki teremtett magànak lakást ahonnan nem őt hanem ő b.hat ki mást. Ha nehéz is elképzelned de van ilyen. Boldog karácsonyt kívánnék de úgyse tudod mi az mert benned csak gyűlölet van.
18/20 anonim válasza:
Tudod mit ha megkaptad apád részét majd küldj egy lapot :-) meglátjuk ki a hülye meg pocs. Addig csak világíts te mert rádfér. Kár hogy a fejedben nem gyullad tőle fény. Na további boldogot!
19/20 anonim válasza:
A hagyatékos ügyintéző vagyok ismét.
édesszívem, ez nem úgy megy, hogy ha neki nem kell, te jössz.
Az örökös BÁRKI javára lemondhat az örökségéről. - feltételezve, hogy az örökös beszámítható elmeállapotú és/vagy nincs gyámság alatt .
Amúgy hallottad már, hogy a stílus maga az ember? :)
Boldog, békés karácsonyt!
20/20 A kérdező kommentje:
Te nagyon butus ügyintéző vagy.Örökségről lemondani,csak az örökhagyó életében lehet.Miután elhalálozott, az örökhagyó már csak és kizárólag vissza utasítani lehet,Ajánlom neked keress másik állást, butus vagy ehez a felelősség teljes munkakör betöltéséhez, ajánlom figyelmedbe, menj el inkább takarítani, vagy wc-t pucolni, okoska.Üdv
2014. dec. 25. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!