Mit szólnátok a családalapítás köszöbén ehez?
Figyelt kérdés
Van egy párom, én már régóta szeretnék egy gyereket, a párom még nem döntötte el, hogy mikor kezdjük el. A történet lényege annyi, hogy volt egy felesége, akitől van két gyereke és annyira hagyja magát a férfi kihasználni, hogy már én szégyellem magam mindenki előtt. Én is adtam már neki kölcsönt, hogy a gyerekeire költse (én jobban állok anyagilag és ha baj lenne a családom is segítene).Erre ma reggel reggeliztünk és mondta az élettársam, hogy rövid időn belül elkezdjük a próbálkozást, de előtte írjak alá egy papírt, amiben az áll, soha nem fogok semmit követelni tőle. Leesett az állam, visszavágásul megmondtam neki, amit már többször is. Egy gyereket akarok, a kölcsönadott pénzemet és amennyiben megváltozik, beszélhetünk arról, hogy egy család. Amíg ilyen, inkább nem is akarom látni. A gyereket a nagyszüleimnél láthatná. Vélemények?2014. dec. 20. 15:33
21/23 anonim válasza:
Nos. A párod egy hülye bunkó, és nem szeret, csak kihasznál anyagilag. De hogy neked sem erősséged a gondolkodás, az is biztos. Kapuzárási pánikod van, és ezért teherbe ejtetnéd magad egy férfival, akit aztán ott hagysz, csak azért, mert már kell a gyerek? Aki majd apa nélkül nő fel? Nem plüssállatot veszel, vagy új autót, hogy csak úgy lelépsz vele és az a 'tiéd' mert 'kellett'. Ennél még az is emberibb lépés lenne, ha eljárnál bulizgatni és becsúszna egy egyéjszakás partnertől... bár a magam részéről törvénnyel tiltanám, hogy ilyen beteg emberek gyereket vállaljanak. Ne azért szüljön már valaki, mert öregszik és KELL, hanem mert együtt él valakivel, akivel szeretik egymást és közös gyermeket szeretnének...
22/23 anonim válasza:
21 Nem gondolod, hogy kicsit bunkó vagy? Teljesen mindegy, hogy a kérdező ettől az idiótától vállal gyereket, vagy egy másiktól, akit a diszkóban szed fel. Ha szeretne gyereket és már benne van a korban, akkor miért ne tehetné meg? Láttam én már sok hülye gyereket, akit 2 szülő nevelt fel, meg olyat is, akit 1 szülő, mégis normális és helyén van az értékrendje. A kérdező legalább akarja a gyereket, sok helyen meg csak becsúszik, nem akarta senki, két felnőtt meg csak szenved vele.
23/23 anonim válasza:
A genetikumot nem szabad figyelmen kívül hagyni.Hogy milyen tulajdonságokat örökölhet az apjától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!