Nem ciki ha egy "háziasszony" sosem főz, takarítónő jár hozzá és babysitter vigyáz a gyerekeire (napi 8-10 órában)?
Ha igénye lenne a ténykedésre,akkor takarítana,gyereket pesztrálna ,vagy elmenne dolgozni.
Csupán abból ilyen következtetést levonni,hogy ő inkább otthon kávézgat,vásárolgat,elvan mint a befőtt,ebből nem hiszem,hogy egyenesen a depresszió következik .
Igen,a gyesen lévő anyukák biztosan hajlamosabbak rá,mert egyedül vannak otthon a gyerekkel,aki egész nap bömböl,és semmilyen értelmes tevékenységet nincs lehetőségük cisnálni,jobb híján főznek mosnak egész nap ,nem tudnak kikapcsolódni ,vagy eljárni valahova stb
Na most itt szó sincs erről,a szóban forgó személy semmilyen gyötrelemnek nincsen kitéve .Sőt.
31-es mondjuk ebben igazad van :-) összefoglalva szerintem a
takarítónő négy gyerek mellett érthető,jó lenne, ha lenne mindenkinek, hogy a nagyokert baby sitter megy, míg ő a kicsivel van, az is még elmegy, de én mondjuk a főzést tuti megoldanam.
Átfutva itten a bővítéseket, szerintem nem egyszerűen ciki. Elpottyantani x gyereket, aztán p**sát mereszteni egész nap, miközben a férje húzza az igát az ultragáz.
Vágnám kifelé "őnaccságát", mint a taknyot.
Nagymamámnak volt házvezetőnője, meg mindenes, meg olyan , aki akkor jött, amikor üzentek érte. Három gyereket szült, akik iskolás korba érve internátusba kerültek, ketten nem is itthon.Nem főzött soha, a nagyapám mégis neki csókolt kezet ebéd után, neki köszönte meg. Piacra elment, de nem egyedül, hanem a valamelyik asszonnyal.
Nem ő takarított, mégse jutott volna eszébe senkinek kitartottnak nevezni.
Kérdező, ha anyagilag megengedhető, hogy mindezt megtegye, akkor úgy van rendben. A sok hozzászóló, aki elítéli a papád feleségét, mert nem sikamikál, a kommunista időkben szocializálódott, amikor lustának titulálták azt, aki nem azért élt, hogy dolgozzon. Proli tempó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!