Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért sértegetnek ha egyszer...

Miért sértegetnek ha egyszer sem sértettem meg őket?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim ma elkezdtek sértegetni, holott én egy csúnya szót sem mondtam rájuk soha, nem kötekedtem velük, nem sértegettem őket. Én miért kapom mind ezt? Kötekednek velem, sértegetnek és csúnyán beszélnek. Miért kell velem ezt csinálni? Ott akarom hagyni az egész osztályt, elegem van belőlük. Mit csináljak? Szomorú vagyok nagyon, sírtam is miatta. :(

13/L

2010. febr. 2. 18:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia, pont ebben a cipőben van egy kolléganőm/barátnőm lánya is. (Nem Viki a neved véletlenül?)

Sajnos gonoszok a gyerekek, főleg a lányok. Engem is bántottak anno az osztálytársaim. Egyke voltam, csendes, és ez nem tetszett nekik. Plusz élvezték, ha nekem fájdalmat okoztak. Évekkel később mondták, hogy sajnálják, hogy anno hülyék voltak velem. Szerencsére nem okoztak maradandó sérülést nekem. Szedd össze magad, és hidd el, a gimiben sokkal jobb lesz. Új osztálytársak között jobb lesz. Ha van egyébként barátnőd (szomszéd), akkor támaszkodj rá! :) És a családod, anyukád szeret téged!

Fej a fejjel!

Üdv: Mimi 26L

2010. febr. 2. 19:12
 12/19 anonim ***** válasza:

amikor én ennyi idős voltam, egy "nagy" nyolcadikos is megtalált magának...

mindenféle hülyeséget terjesztett rólam, meg különféle csúfneveket rámaggatott, meg milyen szerencsétlen vagyok stb...

de nem is figyeltem rá, aztán egyszer pont egy olyan pillanatomban talált meg, hogy ott az egész suli előtt leordítottam a fejét, hogy ezt hogy képzeli, és csesztessen mást...

utána a suli majd' minden tagja azt mondta, hogy jól csináltam, és még ő volt az, aki elkezdett "teperni", de én tojtam rá!

szóval fel a fejjel, kitartás, és ha összegyűlik a hócipőd, ereszd ki a hangod! :-)

2010. febr. 2. 19:20
 13/19 anonim ***** válasza:
Engem egy egész csoport követett ebben a korban. Szánalmas dolog.
2010. febr. 2. 19:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Ne szívd mellre, van aki egész életében nem növi ki azt hogy másokat sérteget.Én pl. már dolgozom és a munkahelyen is előfordul hogy valaki bunkó módon beszól ok nélkül, ez van, nem kell velük törődni, vissza szólhatsz ha akarsz.
2010. febr. 2. 19:38
 15/19 anonim ***** válasza:

Engem is sokat piszkáltak általánosban..próbáltam lesz@rni..többé kevésbé sikerült is. Most a középiskolában sokkal jobb, de azért várom már a végét. Még másfél év. :)

Fel a fejjel, az ilyen emberekkel nem érdemes törődni! Aztán persze, ha kell valami nekik egyből mézesmázosak. Szerintem néha jó az, ha visszabeszélsz-persze normálisan. Ne káromkodj, azzal csak rontasz a helyzeten. Inkább ügyesen szólj oda néha, ne hagyd magad!

Ha van kedved, beszélgethetünk msnen, szívesen meghallgatlak és segítek, ha tudok :)

17/L

2010. febr. 2. 19:39
 16/19 anonim ***** válasza:
18:56-os: mi az msned?
2010. febr. 2. 20:45
 17/19 anonim ***** válasza:
20:45-ös, nincs msn-em, bocs.
2010. febr. 3. 13:58
 18/19 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Remélem nem írok túl későn és még tudok neked segíteni! Egy ilyen helyzetben az a megoldás, hogy a kötekedő szemét ládák ellen fordítod a saját fegyverüket. Olyan stílusban és olyan modon "oltod" őket ahogy ők téged. És ha meg akkarnak verni (és nem akkarsz verkedni) szólj a tanárnak.

Remélem segaítettem neked kedves kérdező.

Szólj ha még segíthetel.

Kítartást és további szép napot!

U.i.: Ha nincs megioldás a helyzetbe keress új iskolát! eZ CSAK VÉGSŐ MEGOLÁS!

2010. jún. 2. 16:04
 19/19 anonim ***** válasza:

Velem is pont ez van, ők azt hiszik vicces, aztán amikor mondom nekik, hogy rohadtul elegem van a komolytalanságukból, akkor is vigyorognak, mert azt hiszik nem gondolom komolyan :(

12/L

2010. nov. 27. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!