Miért sértegetnek ha egyszer sem sértettem meg őket?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim ma elkezdtek sértegetni, holott én egy csúnya szót sem mondtam rájuk soha, nem kötekedtem velük, nem sértegettem őket. Én miért kapom mind ezt? Kötekednek velem, sértegetnek és csúnyán beszélnek. Miért kell velem ezt csinálni? Ott akarom hagyni az egész osztályt, elegem van belőlük. Mit csináljak? Szomorú vagyok nagyon, sírtam is miatta. :(
13/L
2010. febr. 2. 18:10
1/19 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele, ostobák, és bunkóak! Én a helyedben visszabeszélnék nekik! Kapják be...
3/19 anonim válasza:
Korosztály jellegzetessége. =/ Ne is foglalkozz velük. Nyugi.
4/19 anonim válasza:
de foglalkozzon velük mert akkor később sem védi meg magát ha most ehhez szoktatja magát
5/19 anonim válasza:
Nem hagynia kell magát hanem egyszerűen tanulja meg tiszteletteljesen ignorálni őket. Ezen felül pedig nem a lelkére venni a dolgokat, így értettem, hogy ne is foglalkozzon velük. Igazad van, lehet nem volt egyértelmű.
6/19 anonim válasza:
Én is így vagyok vele, és én is 13 éves lány vagyok. Elengedem a fülem mellett amit mondanak és jéé: máris békénhagynak :) Egyébként biztos vagyok benne, hogy nem azért mondják a sértéseket, mert az tényleg úgy van, hanem azért, hogy ők húúú de menők legyenek, hogy megtudtak alázni egy lányt. Nem kell velük foglalkozni, sírni meg aztán végképp nem kell :)
7/19 anonim válasza:
tavaly velem is ez volt. egy csaj mindenféle baromságot kitalált rólam,ellenem fordította az egész sulit,és még van mikor most is csak úgy bekattan,és mindenkit beolt! :/ meg tanároknak visszaszól,és jön oda mindenkihez,h adjunk neki enni-inni,mert ő éhes,meg szomjas,vegyünk neki chipset,stb...és bizony,van aki ugrik neki,mert " őfelsége" úgy akarta
8/19 anonim válasza:
18:52-es, nálunk is van egy ilyen lány :@
9/19 anonim válasza:
Ezt velem is csinálták, és az én bűnöm az volt, hogy anyukám tanítónő, azt hitték, ezért kapok jó jegyeket, pedig engem jobban megszorongattak a tanárok, mint azt, aki nem tanárgyerek.
Ne foglalkozz velük, és keress egy hobbit, amiben kiteljesedhetsz.
10/19 anonim válasza:
Akkor szoktak ilyet csinálni az emberek látszólag ok nélkül,amikor féltékenyek vagy irigyek a másikra...amolyan energiaharc.Ne vedd fel a kesztyűt,hagyd és el fog múlni...keresnek olyat aki reagálni is fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!