Most rossz vagyok? Elmenjek egyedül?
Sziasztok!
A sztori a következő: Egyik barátnőm elhívott az ő egyetemi szakukon megrendezésre kerülő összejövetelre.(Nem egy karon tanulunk.) Természetesen én azonnal igent mondtam, hiszen rég beszélgettünk már egy jót és korábban meg is ígértem neki, hogy ha lesz időm együtt kimozdulunk és csinálunk valamit. Én erre úgy gondoltam, hogy csapunk egy csajos estét, jót dumálunk és hazamegyünk. Azonban mikor ezt elmondtam a családnak, hogy mennék, de egyedül, a párom nélkül. A sok okos tanáccsal azt érték el, hogy teljesen lelkiismeret furdalásom van amiatt, hogy a páromat nem viszem magammal. Nos, az a helyzet, hogy én ezt most nem szeretném. Nem azért, mert nem szeretem, hanem mert szeretnék végre egy kicsit lazítani. Nem arra figyelni egész este, hogy ő is jól érzi-e magát, meg, hogy mennyire jön ki a többiekkel. Végre kicsit pletyizni, lányosabb dolgokról beszélni stb... (Nem éppen női szakmát tanulok az egyetemen, csak fiúkkal vagyok egész nap és már hiányzik nekem is a lányos társaság) Én már az elején mondtam a páromnak, hogyha neki bármikor igénye van a srácokkal beülni valahová, mehet nyugodtan, engem nem zavar. Had legyen ő is egy kicsit a haverokkal, nem akarok folyton a nyakán lógni.
Tényleg olyan rossz lennék, mert egyedül akarok valahová menni?
A válaszokat előre is köszönöm!
mi is megbeszéltük ezt a párommal, és esküvő után is volt rá példa, hogy elmentem a barátnőimmel bulizni, sőt, pocakosan is csaptunk egy csajos estét, elmentünk vacsizni, és nem volt sértődés!
szerintem ez így fair, ha te mész, akkor ő is mehet!
ez csak a kettőtök dolga!
Pontosan. Azért mert együtt vagyok valakivel, még van saját életem. A férjemmel nem ismerjük azt a szót, hogy kéredzkedés. Szólunk előre, ha külön program van, de mindenkinek meg vannak a fiús-lányos estéi, bulijai.
De ez igazából a párodat zavarja, vagy a családod? Mert nálunk az elején tök sokszor anyuék mondták, hogy milyen már, hogy ide meg oda férjem nélkül megyek. Ők még ebben nőttek fel. Nem is haragszom rájuk. A lényeg, hogy mi nem tapadunk rá egymásra.
Sziasztok!
Köszönöm a további válaszokat!
Na, akkor már tutira megyek, már csak az a kérdés, hogy a páromnak, hogy fogom ezt beadagolni. Nem egyszerű ő sem, mert nagyon félt, hogy lecsapnak a kezéről. Persze, bizonyos helyzetekben ez jó, de valamikor meg kifejezetten kellemetlen. Este majd részletezem neki, hogy mi várható, mert végül is, nem vagyunk összenőve.
Múltkor is elvittem egy ilyen baráti találkozóra, és kicsit furcsa volt, hogy nem tudtam rendesen figyelni a barátaimra, mert ő volt az első, de közben meg a régi osztálytársaim miatt voltunk ott, hiszen régen láttam már őket, de mégse figyelhettem annyira rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!