18 éveseknek albérlet, kocsi, benzin, iphone6? miért érdemli ezt ki?
szóval a legtöbb osztálytársamnak van kocsija, új, márkás. abba korlátlan benzin.
ha vidéki, akkor a sulinkhoz közel albérlet, kajapénz.
legújabb telefont megkapnak egyből.
és olyan rosszul érzem magam, tudom, hogy nem szabadna irigykednem, hiszem barátaim is.
de minden az ölükbe hullik, nekem meg hetente 500ft kaja pénzem van.
és az én szüleimnek sincsen anyagi gondjuk, csak minden forintot sajnálnak tőlem.
ruhát 1 éve kaptam, azóta csak ha elszakadt a cipőm akkor vehettem újat max 5 ezerért.
értem hogy más családban ez se megengedhető, de nálunk meg tehetnék, hogy néha kapjak több zsebpénzt. de egyszerűen sajnálják tőlem, inkább magukra költik.
hát heti 500al semmit nem tudok kezdeni..veszek minden nap 1 kakaóscsigát. kb ennyi..
nyáron dolgoztam , de amit kerestem azt is táskára , meg a mobilom szervízére költöttem. alig van ruhám .
és csomó minden jól jönne..
hívnak pl barátaim kajálni, moziba.. nem mehetek sehova mert nincs rá pénzem.
olyan rossz érzés.
nem nyafogni akarok, de bár én is olyan családba születtem volna.
ti mit gondoltok?
Azt, hogy 500 forint tényleg kevés hetente a mai világban.
Másfelől meg jó nagy tulok az ,aki korlátok nélkül tömi a gyerekét pénzzel, mert megteheti, ez sem a fiatal jellemfejlődésének, sem az életrevalóságának nem tesz jót.
nyilván van itthon kenyér ,vaj valami szalámi.
ha akarok vihetek belőle.
de ha elhívnak valahova suli után, nincs rá pénzem, hiszen 500ból max a mekiben lehet megkajálni, de mondjuk ha gyrososhoz mennek arra 3 hétig spórolnom kéne.
nekik meg odadják kérés nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!