Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek elég a napi 24 óra?

Kinek elég a napi 24 óra?

Figyelt kérdés

...mert nekem nem:( Ki szenved még idő hiányban?

Mire szeretnétek több időt fordítani?

Mire kevesebbet?

Mi az amit eltörölnétek?

Milyen új dolgok jönnének be az életetekbe?

alvás, munka, hobbi, kikapcsolódás, sport, főzés, gyereknevelés, tanulás, állat növénygondozás....

közlekedés, csekbefizetés, hivatalos ügyintézés, szülöi értekezlet, munkahelyi értekezlet,anyósnál vendégeskedés, házimunka, bevásárlás.....

Mi az amit törölnétek az életetekből? (és most ne a pénzen vitatkozzunk!)

2010. febr. 2. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont ma gondolkoztam ezen! Nekem sem eleg... a napi 8 ora alvast csak nagyon ritkan kapom meg, altalaban 6-7 orat alszom,ami nem eleg, mert allandoan almos,faradt vagyok. Reggel 8.30-tol - du 5-ig dolgozom,de meg sosem tudtam eljonni idoben! ha egyenesen hazamegyek kb 6-ra erek haza. Mondjuk telen lusta vagyok, de ha melegebb van,akkor minden masnap megyek edzeni. A baratom szinte semmit nem segit, ugyhogy a vacsora, takaritas egyebek ram maradnak. Szerencsere egyenlore nincs gyerekem,mert nem nagyon birnek meg foglalkozni egy kis elettel. Kb 11- ejfel korul jutok agyba es reggel 6.45-kor kelek es ujra ugyanaz a nap elolrol...
2010. febr. 2. 18:01
 2/7 anonim ***** válasza:
ha nicsn dogom és itthon vagyok akkor néha sok. ha sulim van meg edzés akkor kevés.
2010. febr. 2. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Elso vagyok, az kimaradt,h amit torolnek, az a hazimunka/ fozes (szeretem mindekettot) vagy az is jo lenne,ha reszmunkaidoert annyit fizetnenek, mint a 8 oraert es akkor tobb idom lenne a lakasra es magamra.
2010. febr. 2. 18:06
 4/7 A kérdező kommentje:
:) Én is erről álmodok! Napi 4 óra munka bőven elég volna,nem azért mondom mert lusta vagyok, hanem mert ennyi mindennek képtelenség megfelelni. Lenne akkor több munkahely is. Ez a rendszer csak a hullafáradtakat gyártja, meg a stresszt. Ha még gyerekem lenne biztos meghülyülnék, olyan pasi meg nem kéne aki felesbe nem száll bele a házimunkába.
2010. febr. 2. 18:16
 5/7 anonim ***** válasza:
A napi 24 óra mindenkinek elég, mert mindenkinek csak ennyi áll rendelkezésre. A ma embere nem tud lassan élni. A templomi esküvőnkön a lelkész a következő Ige alapján prédikált: Járjatok szeretetben. Azt mondta, ez a járás a görög eredetiben sétálást nézelődést jelent. Én nagyon a szívembe zártam, és megfogadtam. Én merek nem rohanni a világgal, merek gyönyörködni kis örömökben, rá merek csodálkozni apróbb dolgokra. Időt pedig a tv nézés helyett lehet nyerni. Számolj utána, mennyi időt tölt a család a tv előtt, mennyire nem ad semmit, és mi minden hasznosat lehetne helyette tenni. A számítógépezést, netezést is lehet túlzásba vinni.
2010. febr. 2. 19:08
 6/7 A kérdező kommentje:
19:08 Igazad van, ezen már én is gondolkodtam, de idegesít ha nem vagyok képben, az az egy-két tv műsor meg kell kikapcsolódásnak, én a melóból faragnék le.Meg kéne egy főzőgép, meg ne legyen bevásárlás, vagy máshogy. Szeretek főzni, de nem állandóan, és förtelmesen sok idő elmegy vele.
2010. febr. 2. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Semmire sem elég... :/

7-kor kelek, mert hamarabb képtelen vagyok kimászni az ágyból, gyors kaja, rohanás a suliba, átlag 6-ig bent vagyok. Aztán még hazakecmeregni valahogy, 7-kor elkezdek tanulni, közben 1-szer, 2-szer netezek egy jó félórát, 11-kor, 12-kor lefekszem (mert már nem bírja a szemem), és kezdődik elölről az egész ámokfutás... már vagy fél éve nem voltam sehol. Se mozi, semmi... se pihenés... :/

2010. febr. 2. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!