Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lancdohanyos szulovel mit...

Lancdohanyos szulovel mit kezdjek?

Figyelt kérdés

Anyum....40 eve dohanyzik.

Mikozben terhes volt velem mar cigizett es nem keveset.

Mara mar tolti de ennek megborzasztobb a szaga.Egyszeruen reggelente amikor benyit a szobamba,az a tomeny hanyas szag terjeng mindenhol.Igen...merthogy a kedves ferje es o napi 2 dobozzal biztos elszivnak csukott ablaknal persze mert mert ne..Mert ne nyissam ra az ablakot megvan fazva (tudobajos azert kohog..de o megfazott.ja.) Meg ne engedjem ki a meleget.Van egy kiskutyant akit amikor csak tehetek beengedek a szobaba mert o is passziv dohanyos lesz..Amivel mar tullonek egy hataron mert az hogy a sajat egeszseget leszarja mar nem erdekel..o baja.De hogy az enyemet a kutyaet meg mindenki maset aki a kornyezeteben van..az annyira gusztustalan sz*r..

Olyan kellemetlen..Iskolaban mar 5.!! osztalyban "megvadolt" az egyik tanar hogy en ne mondjam neki hogy nem cigizek,mert tomeny bagoszagot erez rajtam..Most ez milyen rohadt kellemetlen??

Korhazba voltam anyu hozott be nekem nadragot,de hozzatnom kellett massal mert olyan szaga volt hogy majd beajultam.Milyen ego mar ez?? Nekem eg a pofam az o budos szar hulyeseguk miatt...

Mit lehet csinalni szerintetek???

2014. dec. 19. 06:28
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Hozatnom*
2014. dec. 19. 06:34
 2/16 anonim ***** válasza:
70%

Sajnos semmit. Erre nincs törvény. A lakásában azt csinál, amit akar. Még a gyerekvédelem sem tud tenni semmit, mert erre nem terjed ki a hatáskörük.

Szomorú, de ez van.

Annyit tehetsz, ha 16 elmúltál és van valaki, akihez költözhetsz (elsősorban rokon), akkor kérheted a gyámügytől, hogy elhagyhasd a szülői házat.

2014. dec. 19. 06:34
 3/16 anonim ***** válasza:
90%
Szellőztess gyakran. Te moss, te teregesd. Használj anti smoke illóolajat. Mondd el a szüleidnek, hogy neked ez nagyon kellemetlen és szeretnél egy olyan helyet, ahol távol maradhatsz a füsttől. Egyébként sajnállak.
2014. dec. 19. 07:15
 4/16 anonim ***** válasza:
55%
Mond meg hogy ha nem megy ki a levegőre bagózni akkor lehúzod a budin az összes cigijét.Milyen igénytelenség már ez...
2014. dec. 19. 07:46
 5/16 A kérdező kommentje:

Probaltam..

En vagyok a szar szemet..:)

Hagyjam mar beken ot belehet menni a szobaba ha nem tetszik valami.

A ruhaimat mosas utan mindig behozom a szobaba mar

2014. dec. 19. 08:07
 6/16 anonim ***** válasza:
70%
A szenvedélybetegek így teszik tönkre a környezetükben élőket is.
2014. dec. 19. 08:12
 7/16 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem a szobád ajtaja allandoan legyen zarvaa, meg ha eppen ki vagy be mesz akkor is gyorsan tedd.

Szelloztess sokat.

Legyen a szobád egy tiszta resze a haznak.

Mas otletem nincs, mert sajnos nem tehetsz semmi egyebet :( sajnállak amugy.

2014. dec. 19. 08:28
 8/16 anonim ***** válasza:
52%

Eh... Ezért utálom a drogosokat.

Szarnak mindenre és mindenkire, csak az adaguk legyen meg... A köhögése meg valószínű a tüdőrák miatt van.

2014. dec. 19. 08:44
 9/16 Atomkakas válasza:
9%

Nem Te vagy az egyetlen olyan gyerek akinek a szülei dohányoznak hiszen több mint 3 millió dohányos van Magyarországon. Mégis csak te vagy az aki ezért szót emel!

A kutya szőröz, sajátos szaga van... Az nem zavar? Ha jól értem írásodból a szobádat tiszteletben tartják, ott nem dohányoznak... Legjobb az lenne ha külön élnél a szüleidtől, és nem tartatnád el magad velük, miközben fújjolsz rájuk. Vagy elfogadod őket amilyenek, egyáltalán ha szereted őket, s nem magadat jobban, mert (szerintem) ez a te bajod!

2014. dec. 19. 09:09
 10/16 anonim ***** válasza:
88%

Hát nézd, 9-es, én csak 7 éven át voltam arra kényszerítve, hogy naponta kb. 50 ember cigifüstjét lélegezzem (mit lélegezzem, nyeljem) be töményen. Sajnos maradandó károsodást szenvedtem emiatt fiatalon, miközben nekem a kezemben se volt cigi soha. Többé már nem leszek egészséges. Szóval a passzív dohányzás nem játék...

Sajnállak, kérdező.

2014. dec. 19. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!