Foglalkoznatok a gyerekkel ha nem akartatok de a nő megtartotta?
Miután a nők jól elmondták a kérdésedre, hogy szerintük mit kellene a férfinak tenni:), én férfiként őszintén szólva valószínűleg nem foglalkoznék. Úgy lennék vele, hogy én időben elmondtam az álláspontomat, ha a nő ezek után mégis a megtartás és a szülés mellett döntött, az onnantól az ő egyszemélyi döntése és felelőssége, ahhoz nekem onnantól már nem sok közöm van, a gyerek ugyanis a vállalásomtól, a szabad akaratomtól lesz az egyém is, nem a genetikától. És ha az aktuális párom ezért elhagyna, hát biztos szomorú lennék - főleg, mert félreismertem - de tegye nyugodtan, mert akkor biztosan nem illünk egymáshoz.
(lehet ide lőni:))
7-es, neked a téma zavaros, nekem meg, amit írsz. Telis-tele zagyva szavakkal, és mondatokkal.
Kérdező:
1. nem csinálnék alkalmi kapcsba gyereket
2. ha már voltam olyan hlye, hogy nem húztam gumit, és bebizonyosodna, hogy enyém a gy., persze, valamennyire
Én mondjuk nő vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy ne érdekeljen a saját vérem, a tulajdon gyermekem. Belebetegednék, ha nem lehetnék része az életének. Akárhogyan is lett. Nem az ő hibája, hanem 50%-ban a tiéd. A másik 50 meg az anyjáé.
A menyasszonyod ha ezt nem tudja elfogadni, akkor nem annyira érdemes vele hosszabb távon komolyan tervezni. Mert nem felnőtt.
12-es: "félreismerted" volna a menyasszonyodat, ha egy közbejött kapcsolatból született gyerek miatt húzná a száját,,,
kicsit szerintem félreérted a valóságot: bizony kevés nő lenne képes ezt lenyelni, nem kell hozzá kicsinyesnek vagy gyerekesnek lenni, ez óriási megpróbáltatás egy kapcsolatnak.
#19, szerintem meg nem én értettem félre a valóságot, hanem te a válaszomat:) Én kifejezetten arról írtam, hogy ha AZÉRT hagyna el a jelen párom, mert nem foglalkozom a gyerekkel... amit itt a csajok magyaráznak:)
De jól belegondolva végül is az is igaz, amit mondtál, akkor is félreismerném, ha maga a gyerekszületés miatt hagyna ott... mert mindegyik eset végső soron ugyanazt jelentené, azt, hogy neki egy gyerek így vagy úgy, de fontosabb a társnál... ha egy nő NEM "gyerekcentrikus", NEM "anyatípusú", az egyik gondolatmenet szerint sem hagyna el, úgy gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!