Fiam bemutatta a barátnőjét?
Figyelt kérdés
Nem kívánok beállni a mai fiatalokat szidalmazók közé. De elmondok röviden egy családi történetet. Fiam szólt hogy most már bemutatja a barátnőjét. Délután készültünk vártuk a találkozást. Leugrottam a kocsihoz mert eszembe jutott, hogy lent felejtettem valamit. A lépcsőház kapujában egy fiatal hölgy állt. Kinyitottam az ajtót hogy bejöhessen. Köszönés, köszönet semmi. Úgy nézett rám mintha valami ólból bújtam volna elő. Cigarettája füstjét az arcomba fújta és lassan elindult felfelé. Ekkor ért a fiam az ajtóhoz és mondta halkan hogy ott megy. Miután felmentem én is, megtörtént a bemutatkozás. A lányon semmit nem láttam, ami arra utalt volna, hogy kellemetlenül érezné magát. Tehát neki minden természetes volt. Nem szóltam senkinek. Én vagyok régimódi? Ma ez a természetes viselkedés?2014. dec. 18. 17:11
12/13 anonim válasza:
elég fura szitu, én biztos rosszul éreztem volna magam... meg legalább mondtam volna hogy elnézést..
Ezért szoktam mindenkinek köszönni a lépcsőházakban még ha nem is ismerek senkit, hogy nehogy ilyen szituba keveredjek.
De szerintem felesleges többet beszélni róla, megtörtént ennyi, nem kell ebből balhét csinálni, nem tudta hogy te vagy, és ritkán jár lépcsőházba, lehetett volna kedvesebb, de nem te választottad hanem a fiad.
13/13 anonim válasza:
bunkó állatként viselkedett a lány, nyugodtan szóvá teheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!