Szerintetek szép neveink vannak?
Figyelt kérdés
Azt szeretném megkérdezni hogy szerintetek a Laura és Lilla név szép? Ha lesz még egy kislányom Lédának vagy Lénának szeretném nevezni. Csak hogy az L betűnél maradjunk, de egyébként is tetszenek ezek a nevek. :) Nos?2014. dec. 16. 08:46
11/19 A kérdező kommentje:
Lívia is szép :)
2014. dec. 16. 13:21
12/19 anonim válasza:
A Lilla nagyon szép név szerintem is.
A Léna meg a Léda olyan idegennek hangzanak számomra.
13/19 A kérdező kommentje:
Akkor a Lívia szebb? Van még Lídia, Lotti...
2014. dec. 17. 13:55
14/19 anonim válasza:
Lorena is szép, ha ragaszkodsz a L betűshöz.
16/19 anonim válasza:
A Lédával ne szívasd már meg, általános nyolcadiktól kezdve mindenki a vén szifiliszes Ady nőjére fog róla asszociálni... A többi elmegy, bár Laurát csak végtelen ostoba nőnek tudom elképzelni.
17/19 anonim válasza:
Nekem a Léna tetszik, a Lilla határeset.
18/19 anonim válasza:
Nekem L betűs nevek közül a Léna, Luca, és a Lelle tetszik:)
19/19 anonim válasza:
A "vén, szifiliszes Ady" az egyik legzseniálisabb költőnk volt. Én egy percig nem bánnám, ha engem Lédának hívnának és ha egyszer lányom lesz fontolóra veszem a névadásnál. Szerintem gyönyörű név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!