Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti megengednétek a 15 éves...

Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy egy 25 éves férfivel járjon?

Figyelt kérdés
2014. dec. 16. 06:37
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
0%
Aki nem latja egy 10 eves gyerekrol hogy 10 eves, az nem szazas. Akarmekkora mellei is vannak.
2014. dec. 16. 09:59
 42/68 anonim ***** válasza:
0%
De egy 15 évesről nem lehet látni, hogy 15 éves?
2014. dec. 16. 10:03
 43/68 anonim ***** válasza:
19%

Egy 15 evesrol nem feltetlenul elso pillantasra. Nade ha jarni akarsz vele, csak kiderul mennyi idos...

Mar abbol is ahogy beszel, ahogy kommunikal, ahogy gondolkodik.

2014. dec. 16. 10:09
 44/68 anonim ***** válasza:
11%

Jaj de le lett nullázva mindenki :D

Mi van kislány, nem tetszettek a válaszok? :DDD

2014. dec. 16. 10:25
 45/68 anonim ***** válasza:
0%

Kedves #33-as válaszoló,tényleg nem óhajtok vitába szállni,főleg olyanokkal akik még az élő fába is belekötnek csak azért mert nem egyezik a véleményük az övékkel.Lehet,hogy öregedő nő vagyok,amit én nem neveznék problémának,de szerintem te sem leszel már fiatalabb:)

Nem tudom ugyan férfi ill. nő vagy e,de egy biztos nem irigylem életed párját,mert szerintem elég érdekesen gondolkozol.

2014. dec. 16. 10:25
 46/68 anonim ***** válasza:
79%

kahoko nevű felhasználó válasza:

nem arról van szó, h nem egyezik a véleményünk, hanem h butaságokat írsz. ez egy fórumoldal, ha marhaságokat írsz, lehet, h reagálni fognak, ráadásul először azt írtad, h nem akarsz vitába szállni, de azért beszóltál azoknak, akik szerint normális 15 éves lányokat nézni. nyilván sejtetted, h erre is érkezik majd reakció. most megint nem akarsz vitába szállni, de azért reagálsz ismét :D. óvoda. aztán még egy dedós személyeskedést is idedobsz nekem: "nem irigylem..".

és a szövegértésed is csapnivaló. nem a korodba kötöttem bele, hanem azt írtam, h valószínűleg azért nem akarod tudomásul venni, h a férfiaknak tetszenek a fiatal lányok, mert te magad öregedő nő vagy, és frusztrál.

nem én gondolkozom így, hanem ez a valóság, én meg téged sajnállak, h burokban élsz.

"Jaj de le lett nullázva mindenki :D

Mi van kislány, nem tetszettek a válaszok? :DDD"

lehet, h a kérdező kislány, de te meg agyilag nem vagy felnőtt. értelmes felnőtt ember talán fel tudja dolgozni, h lepontozzák.

Karlowy nevű felhasználó válasza:

így van, ennyi idősen tanuljon, segítsen otthon, sőt vállaljon munkát is!! barát, normális tinédzserkor meg minek?

2014. dec. 16. 10:40
 47/68 anonim ***** válasza:
0%
Én feldolgoztam, hogy lepontozott, nem is érdekelt, pont ezért nevettem ki a kislányt hogy nem tetszett neki a sok válasz :DDDDDd
2014. dec. 16. 10:44
 48/68 anonim ***** válasza:
100%
Akik a pontozáson panaszkodnak mint az óvodában. Egy személy senkit sem tud lepontozni. Akiket lepontoztak, azoknak sokan nyomták a pirosat. Általában nem a többség a buta!
2014. dec. 16. 10:47
 49/68 anonim ***** válasza:
0%
Lehet,hogy óvodás szinten vagyok,de nem én kötök bele mindenkibe:)
2014. dec. 16. 10:49
 50/68 anonim ***** válasza:

Kerdezo!

Beszelj a hugoddal, mondd el, hogy te ezt a kapcsolatot miert nem talalod jonak . Sorolj fel erveket, es probald megfuzni, hogy ha vegul is egy normalis pasirol van szo, mondja el a szuleiteknek , hogy kivel is jar.

Egy 15 evesnek messze nem a legidealisabb egy 25 eves. Aki mar valoszinuleg tul van az egyetemen, dolgozik, eli a felnottek eletet + 3-4 ev es mar lehet gyereket is akar(az akkor meg mindig fiatal 18-19 evestol). De az ember a sajat tapasztalai alapjan tanul. Szulokent nem orulnek neki, nagyon nem , hogy egy megerett ferfi szeretne a lanyommal jarni, de 24 oras felugyeletet sem tudok biztositani. Igy ugyis talalkoznanak, minden tilalom ellenere.

2014. dec. 16. 10:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!