Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy egy 25 éves férfivel járjon?
Egy 15 evesrol nem feltetlenul elso pillantasra. Nade ha jarni akarsz vele, csak kiderul mennyi idos...
Mar abbol is ahogy beszel, ahogy kommunikal, ahogy gondolkodik.
Jaj de le lett nullázva mindenki :D
Mi van kislány, nem tetszettek a válaszok? :DDD
Kedves #33-as válaszoló,tényleg nem óhajtok vitába szállni,főleg olyanokkal akik még az élő fába is belekötnek csak azért mert nem egyezik a véleményük az övékkel.Lehet,hogy öregedő nő vagyok,amit én nem neveznék problémának,de szerintem te sem leszel már fiatalabb:)
Nem tudom ugyan férfi ill. nő vagy e,de egy biztos nem irigylem életed párját,mert szerintem elég érdekesen gondolkozol.
kahoko nevű felhasználó válasza:
nem arról van szó, h nem egyezik a véleményünk, hanem h butaságokat írsz. ez egy fórumoldal, ha marhaságokat írsz, lehet, h reagálni fognak, ráadásul először azt írtad, h nem akarsz vitába szállni, de azért beszóltál azoknak, akik szerint normális 15 éves lányokat nézni. nyilván sejtetted, h erre is érkezik majd reakció. most megint nem akarsz vitába szállni, de azért reagálsz ismét :D. óvoda. aztán még egy dedós személyeskedést is idedobsz nekem: "nem irigylem..".
és a szövegértésed is csapnivaló. nem a korodba kötöttem bele, hanem azt írtam, h valószínűleg azért nem akarod tudomásul venni, h a férfiaknak tetszenek a fiatal lányok, mert te magad öregedő nő vagy, és frusztrál.
nem én gondolkozom így, hanem ez a valóság, én meg téged sajnállak, h burokban élsz.
"Jaj de le lett nullázva mindenki :D
Mi van kislány, nem tetszettek a válaszok? :DDD"
lehet, h a kérdező kislány, de te meg agyilag nem vagy felnőtt. értelmes felnőtt ember talán fel tudja dolgozni, h lepontozzák.
Karlowy nevű felhasználó válasza:
így van, ennyi idősen tanuljon, segítsen otthon, sőt vállaljon munkát is!! barát, normális tinédzserkor meg minek?
Kerdezo!
Beszelj a hugoddal, mondd el, hogy te ezt a kapcsolatot miert nem talalod jonak . Sorolj fel erveket, es probald megfuzni, hogy ha vegul is egy normalis pasirol van szo, mondja el a szuleiteknek , hogy kivel is jar.
Egy 15 evesnek messze nem a legidealisabb egy 25 eves. Aki mar valoszinuleg tul van az egyetemen, dolgozik, eli a felnottek eletet + 3-4 ev es mar lehet gyereket is akar(az akkor meg mindig fiatal 18-19 evestol). De az ember a sajat tapasztalai alapjan tanul. Szulokent nem orulnek neki, nagyon nem , hogy egy megerett ferfi szeretne a lanyommal jarni, de 24 oras felugyeletet sem tudok biztositani. Igy ugyis talalkoznanak, minden tilalom ellenere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!