Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak, hogy egy 25 éves férfivel járjon?
"szólni akarok a szüleimnek"
Mire varsz? Most azonnal szolj nekik. A hugod erdekeben.
Én előbb megismerném azt a bizonyos férfit. Tudod, nem mindenki szemét, aljas, erőszakos perverz ám, aki elmúlt 20. Mint ahogy a 20 alattiak sem mind aranyos, tapintatos, figyelmes jófiúk. Ne a kor legyen az elsődleges szempont.
Egyébként meg nagyon rossz irányból közelíted meg a problémát. Tetszik vagy nem, ő már nem kislány, nem neked kéne megszabnod, hogy kivel járhat, meg kivel nem. Elbeszélgethetsz vele, persze. Sőt, kötelességed is felhívni a figyelmét pár dologra - függetlenül a partner életkorától -, nehogy kihasználják, vagy átverjék. De ha te mondod meg, hogy kivel járhat meg kivel nem, annak spha nem szokott jó vége lenni. És az ilyet mindig ő szívja meg.
"Tetszik vagy nem, ő már nem kislány"
De nem is nagylany. Valahol a ketto kozott van. Es semmikeppen nem hasznos neki ha egy 25 eves fickoval keveredik kapcsolatba.
Azert azt lassuk mar tisztan, hogy egy ep szemelyisegu, normalis 25 eves nem erdeklodik 15 eves lanyok irant. Pont ezert nem szabad hagyni egy ilyen kapcsolatot, mert a ficko egyszeruen kupplungos.
# 11/12
húha, kicsit idegbeteg vagy, nem? kemény vagy, verd össze majd a 25 éves srácot, aki a lányodnál próbálkozik :D aztán mehetsz börtönbe.
pont ez a baj, h a hozzád hasonló primitív embereknek is lehet gyereke.
na akkor kezdjük. akik nem tudják, h mi az a pedofília, azok miért okoskodnak itt? segítek, a pedofilok a NEMILEG ÉRETLEN gyerekekre izgulnak. egy 15 éves az nem ilyen. itt kezdődnek a problémák, h alapfogalmakkal sem vagytok tisztában meg a saját frusztrációtokat is beleviszitek a válaszba.
kérdező, először elbeszélgetnék azzal a férfival, aztán döntenék. nem megszokott egy 15 éves lány 25 éves fiú viszony, de nem is beteges. szerintem a húgodnak kéne megbeszélni és elmondani a szülőknek.
11-es vagyok, 38 eves, es ferfi.
a lanyom 10 eves. A kis pedofil gyokerek szerencsetlensegere en vigyazok is ra. Es eleg hatarozott tudok lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!