Ti mit tennetek? Ti jartok kulfoldre dolgozni?
Figyelt kérdés
Hazepites allatt allunk, jobban mondva a haz keszen van ,benne is elunk a ferjemmel es 2 eves fiunkal! Iden elmentunk a ferjemmel Nemetorszagba dolgozni, Sokat segitett a keresett osszeg! De a nappaliknk nem lett keszen mert arra nem futotta a penzbol. Januarban visszakellene menni de csak nekem, szoval a ferjem itthon maradna, es a fiam anyosomra! A ferjemnek munkahelye van es nem adnak tobb szabadsagot neki. Menjek egyedul haggyam a fiamat 4 honapra ujra itthon? annak erdekeben , hogy keszen legyen nekunk is minden! A fiam nagyon jo gyerek, nincsen vele problema, inkabb a ferjemmel, szeret a haverokkal kocsmazni, es figyelgeti a noket, nem tudom mi tevo legyek. A penz is kell.2014. dec. 15. 20:41
11/12 anonim válasza:
Kedves kérdező!Nézd ha ennyire bizol a férjedben akkor mi értelme van?Megcsalni pedig bármikor megcsalhat ha ettől félsz.Ha itthon vagy,akkor is megcsalhat ha nagyon akar.Szóval ha ennyi a bizalom akkor mi értelme van egy ilyen kapcsolatnak?Tudom nem egyszerű itt hagyni őket,de ez egy jó próba lenne a házasságotoknak szerintem.De neked kell tudni.Ha már ilyen gondok vannak,akkor alapban valami nem stimmel a házasságotokban szerintem.Az hogy megnéz nőket,nem egyenlő azzal hogy meg is fog csalni téged.Gondolom te sem nézel át az összes férfin aki veled szembe jön.Nem vakságot hanem hűséget fogadtatok.
12/12 anonim válasza:
Akármilyen jó gyerek, biztos nem hagynám 4 hónapra itthon. Az egy ilyen picikének nagyon hosszú idő. Nem ér annyit egy szaros nappali.
Aztán majd arra jössz haza, hogy a férjed becsajozott a gyereket meg nem adják majd vissza, elperelik tőled, mert "elhagytad".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!