Megengednétek az élettársatoknak, hogy kulfoldre mennyen dolgozni, hogy a szulein segitsen?
Én felnőtt embernek tartom,aki el tudja dönteni, hogy mit tegyen. Ha a szüleinek segítség kell, természetes,hogy segít.
Inkább azon gondolkodnék, hogy utánamegyek.
Igen. Ha a szüleinek,akik felnevelték,szüksége van segítségre,akkor természetes,hogy segít. Addig,amíg szükség van rá. Nem kell észhez téríteni,mert helyesen gondolkodik.
Ha stabil a kapcsolatotok,akkor így is működik,esetleg te is kimehetsz utána.
Nem kell önzőnek lenni.
Evvel nincs semmi baj, ha valaki segiteni akar, csak ha egyszer már segitett, kb 1 millával, amirol azt sem tudja, hogy hol van, majd hálábol kidobták otthonrol, most pedig ujra segit és nem ugy, ahogy elozoleg megbeszéltuk.
Mennék szivesen ytána, de engem nem engednek el a munkahelyemrol, spanyolban, o pedig németbe ment
Ezt korábban kellett volna mondanod, így kicsit más.
Beszélni vele, ultimátum...nem tudom mi lenne jó...
Én megmondom őszintén, ha önző dolog, ha nem, ha a párom ilyet csinálna, itt hagyna és kimenne külföldre, hogy a családján segítsen, szakítanék.
A távkapcsolat nem működik, maximum ideig-óráig. Előbb utóbb elmúlnak az érzelmek, vagy átalakulnak, és már nem fog hiányozni, nem fogom visszavárni. Akármekkora szerelem is, ezt nem tolerálnám.
Én engedném, ha segíteni akar menjen csak.Hazajön mondjuk 2 havonta, max másfél év szerintem, vagy 1, de ez helyzettől függ.Viszont a szülőknek biztos, hogy nem adnék pénzt a kezükbe.Mondják meg mire kell, és kifizetem nekik, én ezt tenném.Vagy ha építkeznek megvenném az anyagot, meg mindent kifizetnék a helyében, de biztos, hogy pénzt nem utalnék, nem adnék a kezükbe tanulva az előző esetből, akárki akár mit is mondd.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!