Rám hajtott a sógorom. Hogy tudassam vele, hogy nem akarok semmit?
Figyelt kérdés
A férjem nővérének a férjéről lenne szó,ráadásul a sógornőm olyan mintha a testvérem lenne. Eddig nagyon jól elvoltunk és nem akarom,hogy emiatt valami feszültség legyen köztünk.2010. febr. 1. 21:11
11/26 anonim válasza:
Nem tudom, de én úgy felháborodnék azon, hogy az a szemét családon belül kavar, hogy nem gondolkodnék hogy visszaadja-e.
Férjed se szól neki semmit?! Csak Neked annyit, hogy vigyázz vele?
12/26 anonim válasza:
Még mindig a maflás a legjobb ötletem, mindegy milyen magas, de olyan helyen add neki, ahol biztonságban vagy, a fene a pofáját. A férjed helyébe, pedig szólnék neki.
13/26 A kérdező kommentje:
Sajnos ritkán van mostanában itthon a férjem mert külföldön dolgozik. Nemsokára Én is megyek utána a gyerekekkel de Nekem előtte még itthon el kell rendezni a dolgokat.
2010. febr. 1. 21:34
14/26 anonim válasza:
Mondd el a feleségének, bombázd szét a házasságukat!! :) Ez most lehet, h szemétségnek tűnik, de így a lányt megóvod egy csomó rossztól, mert egy ilyen férj mellett, aki másokkal kavar, főleg családon belül, úgy sem lesz szép élete, jobb ha időben tudja mi a helyzet.
15/26 A kérdező kommentje:
Sajnos már késő! 16 éve vannak együtt és biztos Én lennék a szemét.
2010. febr. 1. 21:39
16/26 anonim válasza:
Ha 16 éve vannak együtt, 100%, hogy nem te vagy az első akivel így viselkedik a férje. Nem hiszem, hogy nagyon meg tudnád lepni. A sógor csak kettesben mutatja ki neked, amit akar? Nem tudnád úgy intézni, hogy soha nem maradj vele kettesben, míg el nem utaztok?
17/26 anonim válasza:
Arra figyelj nagyon, hogy soha ne legyel vele kettesben! Ha ketszer akkora mint te vagy, barmikor leteperhet, ha elkapja a vagy a farkat, tudod hogy nem erdekli oket semmi es senki!
Aztan ha mas is ott van a csaladbol amikor a sogorod kedveskedik neked, akkor vedd poenra a dolgot, es mondd neki, hogy sogi nyugi, sogi ne ulj mar ram:), sogi a Mancikat simogasd ne engem...stb. hidd el ha tobben haljak ezt elszegyelli magat es nem lesz kedve nyomulni rad.
18/26 anonim válasza:
Mondd meg neki jó hangosan, hogy lehetőleg más is hallja, ( ha a szép szóból nem ért) hogy letéped a tökeit, ha csak hozzád ér! Egyébként a nőnek az sem tetszik, ha sokan hajtják, meg az se, ha senki sem.
19/26 anonim válasza:
Ne kell semmit csinalni. Ne legyel vele kedves. Ha rad mosolyog fintorogj ra. Egy ido utan megunja.
20/26 A kérdező kommentje:
Sajnos sokat vagyunk kettesben, mert egyidősek a picijeink és nagyon szeretnek együtt lenni és vagy mi megyünk vagy ők jönnek. (persze a Felesége nélkül,mert addig neki dolga van :-) )
2010. febr. 2. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!