Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én egy önző dög lennék?

Én egy önző dög lennék?

Figyelt kérdés

Szeretnék férjhez menni.Lassan 2 éve együtt élünk,van egy gyönyörű kisbabánk,akit hamarosan szeretnénk megkeresztelni.Megemlítettem a Páromnak,hogy esetleg akkor össze is házasodhatnánk(az eljegyzés már egy éve megvolt).

Nem akarok se lagzit,se semmi felhajtást,csak annyit,hogy két tanú társaságában házasodjunk össze.

De egyre inkább úgy látom,hogy ez csak nekem fontos,Ő magasról tesz az egészre.Mindig csak hiteget,hogy majd egyszer...hova sietek,úgyis együtt leszünk életünk végéig,akkor meg minek sürgetem?....meg hasonlók.Már ha egyáltalán lehet vele beszélni róla.

A napokban már odáig jutottunk,hogy a nagyon szükségesen kívül nem is szólunk egymáshoz emiatt :(

Én tudom,hogy csak és kizárólag vele akarok élni,megöregedni,és ezt meg is mondtam neki,meg azt is hogy ezek szerint Ő nem tudja mit akar,vagy van valaki más is,mire közölte,hogy jó,akkor elvesz.Hát köszönöm szépen,engem azért mégse vegyen el,mert elege van a hisztikből!

A baj az,hogy már én sem tudom mit is akarok valójában,mert ha most elvesz,akkor tudom,hogy nem azért mert tényleg szeretné,viszont ha ráhagyom és kivárom amíg Ő akarja,akkor valószínűleg sosem kerül rá sor...már olyan zavaros ez az egész :(

Nekem igenis fontos,hogy a felesége lehessek,ha már a gyermeke anyja vagyok!És igenis szeretném azt mondani,hogy íme,Ő itt a férjem,nem pedig hogy íme,Ő itt az élettársam :S vagy vőlegényem,mindegy.

Túl sokat akarok?Önző lennék?

Ő már túl van egy házasságon,de akkor nekem maradjon ez ki az életemből,mert neki az első rosszul sikerült?

2010. febr. 1. 15:54
1 2 3 4
 31/31 A kérdező kommentje:
Nem hagy el,jövő hónapban összeházasodunk.Át kellett gondolnunk a kapcsolatunkat,és végül már Ő akarta jobban az esküvőt :)
2010. jún. 21. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!