Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha gyanút fognál hogy megcsal...

Ha gyanút fognál hogy megcsal a párod, akkor mernéd követni? Vagy ez már nagyon lealacsonyodás? Vagy jobb a homokba dugni a fejünket, ha úgy sem fogja elmondani?

Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 15:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de mért lenne lealacsonyodás ha követed? De úgy is kiderítheted ha nézed a telefonját hivás listát, e-maileket , hátha onnan is kiderül.Arra ne várj hogy bevallja. Nálunk ez volt nem vallotta be csak mikor szembesítettem a bizonyítékokkal.

Én tuti nem bírnék magammal és utána járnék a dolognak mint ahogy tettem is.

2014. dec. 13. 00:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Engem meg nem érdekelne. Nme fogok senki után nyomozni. Ha gyanúm van, megkérdezem, annyira ismerem már, hogy nem tud hazudni. Mert nem tud, és ha nem érzem utána, hogy teper, hogy nincs semmi, akkor mehet isten hírével.
2014. dec. 13. 02:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Mi a gyanu oka?

Ha kezzelfoghato es olyasmi, ami mostanaban tortent, emlkeszik is ra, akkor arra rakerdeznek, nyiltan. Latnam a reakciobol, hogy egyreszt egyaltalan tudja mirol beszelek, illetve emlekszik ra, es latnam azt is, hogy oszinte-e (de eleve, ha magunkbol indulok ki, o sosem tudna sumakolni, nem olyan fabol faragtak, ahogy engem sem. Nem mindenki es minden kapcsolat ilyen).

Ha nem volt oszinte, jeleznem, hogy ezt erzem, hogy valami gaz van, es szolnek hogy en nem akarok a hata mogott kukucskalni, mondja el mi tortenik, mi a baj.

Ha meg oszinte, akkor elmondja hogy :

a) nem csalt meg es elmeseli a felreertes okat, korulmenyeit, stb, jot rohogunk es elnezest kerek

b) megcsalt es bevallja. Onnantol mar masrol szol ez a kerdes.

Tehat nem nem MERNEM kovetni, hanem semmi esetre sem tennek ilyet.

2018. nov. 26. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!