Fiuk! Veletek elbeszélgetett a lany apja?
Ha igen akkor miket mondott?
Hany evesen? ( a b.notok hany eves volt? )
Mennyire volt ciki?
A b.notok utana kérdezgetett?
Mire gondolsz, kérdező? Mégis miről kellene elbeszélgetni az apának a lánya barátjával? Normális embert nem kell befenyíteni, hogy viselkedjen jól; a szexualitással kapcsolatos felvilágosítás pedig a saját szülei dolga.
Az én édesapám sokat beszélget a párommal, ez mindig is így volt, hiszen kíváncsi rá, meg akarja ismerni, jóban akar vele lenni...
Szerintem aki ilyet csinál annak az érzelmi/értelmi IQ-ja igen alacsony, és egyben valami szánalmas hatalom mániában is szenved...
Ketten vagyunk lányok, apánk sose szólt bele a szerelmi életünkbe és senkivel nem volt se bunkó, le kezelő vagy bármi fenyítés vagy ilyesmi. Elfogatta, hogy ez a mi életünk és nincs szükségünk senkire aki pátyolgat minket "fentről".
A miénk mindig igyekezett beszélgetni,barátkozni, jó fej lenni.
Vay csak nem tudtok róla utolsók...
:)
Nem tudom elbeszélgetett-e apu, bár szeribtem nem volt erre szükség sem a párom, sem apum részéről..
Bár ki tudja...?
Az anyakönyvvezető előtt azért amikor átadott neki, akkor súgott neki egyet vicces hagnemben csak 2 en hallottuk, (" vigyázz rá mert kitekerem a nyakad") :):):):):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!