Hogy tudnám kezelni az indulataimat?
Sok minden gyülemlett bennem az évek alatt,munkahelyen,és itthon is,csak tűrtem darabig,de az utóbbi időben már nem érdekel,és durva dolgokat vágok azok fejéhez akik a legfontosabbak.
Én voltam a családban mindig is az akinek csendben kell lennie,nem szabad véleményt mondanom. ugyan ez volt barátoknál,mindig megmondták hogyan viselkedjek.
Én általában nem szoktam ígérgetni,de ha valamit megígérek mindig betartom.
A családom barátaim,barátnőm viszont nem. sok mindent ígértek,mondtak,de mikor meg kellett volna nem tartották be.
És amikor felmegy bennem a pumpa akkor rajtuk vezetem le,ami nem jó,mert fontosak,és félek,hogy elveszítem őket. Az a furcsa,hogy amikor kiadom magamból,utána megkönnyebbülök. viszont akiket szeretek azok haragszanak rám sajnos.
nem tudom, hány éves vagy, de nekem harminc fölött jött el az az idő, hogy elkezdtem kinyitni a számat. valahogy az életkorral jött. és mostanra már odáig is eljutottam, hogy simán szólok, ha valami nem tetszik, még csak ingerültség sincs bennem.
gyakorolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!