Ha valaki szeretoi kapcsolatba keveredik hazas, gyerekes emberrel miert jonnek nehanyan a gyerekkel?
Azért, mert napi szinten hazudik nem csak a feleségének/férjének, hanem a gyerekének is.
Pl. Hazaér és azt mondja, bocs, h késtem "túlóráztam".
A hazugságtenger egyre nagyobb lesz,felgyülemlik.
Nehogy azt mond,h a jó szülő letagadja az élete felét a gyereke előtt és a vele közös otthonban töltött idő helyett inkább hetyeg valahol.
Igen is tartozik a szülő gyermek kapcsolathoz!
15/L akinek az apja csalta az anyját, DE még is együtt vannak még...(megjegyzem nem szerelemből..)
A szülők kapcsolata az első számú példa a gyerekek előtt.
Inkább lássa azt a gyerek, hogy ami nem működik, azt nem erőltetjük, mintsem magát hibáztassa.
Volt egy ismerősöm, nevezzük Zsófinak. Véletlenül rájött hogy apunak van valakije. Ekkor volt 12 éves. Sokkolta. Csalódott a szüleiben, az egész világképe felborult.
De a legdurvább pofon akkor jött, mikor véletlenül azt hallotta hogy az apja azt mondja az anyjának:ha nem született volna meg a Zsófi, már rég elváltunk volna. Az anyja pedig helyeselt.
Nos, aznap este volt Zsófi első öngyilkossági kísérlete. Utána volt több is. Mindez betette a kaput a szülőknél, minden régi sérelem előtört. Elváltak. Zsófi pedig meggyógyult.
Azóta már ő is anyuka. Szentül megfogadta hogy nem fog évekig színészkedni a gyerekei előtt.
Ami vicces, hogy a szülei azóta nagyon jóban vannak, rendszeresen összejár a két család.
"Jöhet a 0%, nekem van szeretőm, de az illető egyedülálló. És soha nem jönnék össze még házassal sem, nemhogy gyerekes apukával. Szerintem ez undorító. Ne én legyek az, aki szétszed egy házasságot."
most ezt nem értem... pont te szedsz szét egy házasságot, a sajátodat. kívülálló sosem tud szétverni egy házasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!