Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki szeretoi kapcsolatba...

Ha valaki szeretoi kapcsolatba keveredik hazas, gyerekes emberrel miert jonnek nehanyan a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Nem ertem attol hogy a feleseget,ferjet csalja valaki attol lehet jo szulo. Miert kell a hazastarsak kozos kapcsolatat a gyerekehez hasonlitani, kivetiteni? Jo nem szep dolog a szeretosdi de ez nem tartozik a szulo-gyerek kapcsolothoz. Hanem a hazastarsak ugye,ahogy a valas vagy egyuttmaradas is.
2014. dec. 10. 15:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Utolso, akkor a te szeretöd nem undorito?ö hàzassal van.
2014. dec. 10. 17:18
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
11 Az már az ő dolga, ebbe én nem szólok bele, azt ő is tudja, hogy házassal nem jönnék össze, de szerintem abszolút nem érdekli :)
2014. dec. 10. 17:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Azért, mert napi szinten hazudik nem csak a feleségének/férjének, hanem a gyerekének is.

Pl. Hazaér és azt mondja, bocs, h késtem "túlóráztam".

A hazugságtenger egyre nagyobb lesz,felgyülemlik.

Nehogy azt mond,h a jó szülő letagadja az élete felét a gyereke előtt és a vele közös otthonban töltött idő helyett inkább hetyeg valahol.

2014. dec. 10. 20:47
 14/17 Fényember ***** válasza:

Igen is tartozik a szülő gyermek kapcsolathoz!

15/L akinek az apja csalta az anyját, DE még is együtt vannak még...(megjegyzem nem szerelemből..)

2014. dec. 10. 21:06
 15/17 anonim ***** válasza:

A szülők kapcsolata az első számú példa a gyerekek előtt.

Inkább lássa azt a gyerek, hogy ami nem működik, azt nem erőltetjük, mintsem magát hibáztassa.

Volt egy ismerősöm, nevezzük Zsófinak. Véletlenül rájött hogy apunak van valakije. Ekkor volt 12 éves. Sokkolta. Csalódott a szüleiben, az egész világképe felborult.

De a legdurvább pofon akkor jött, mikor véletlenül azt hallotta hogy az apja azt mondja az anyjának:ha nem született volna meg a Zsófi, már rég elváltunk volna. Az anyja pedig helyeselt.

Nos, aznap este volt Zsófi első öngyilkossági kísérlete. Utána volt több is. Mindez betette a kaput a szülőknél, minden régi sérelem előtört. Elváltak. Zsófi pedig meggyógyult.

Azóta már ő is anyuka. Szentül megfogadta hogy nem fog évekig színészkedni a gyerekei előtt.

Ami vicces, hogy a szülei azóta nagyon jóban vannak, rendszeresen összejár a két család.

2014. dec. 11. 07:40
 16/17 anonim ***** válasza:
Arra reagálnék, hogy jobb a gyereknek családban: Úgy nőttem fel, hogy apámnak folyamatosan volt szeretője, többször lebukott, egyszer anyának is volt, neki hosszabb ideig. De MIATTAM nem váltak el, az én érdekemben. Így abban nőttem fel, hogy folyamatosan ment a sértődés, sírás, veszekedés, 10 éves lehettem, amikor kifejeztten kértem már őket, hogy váljanak el, mert nem bírom tovább. De akkor sem váltak el, pedig mennyivel jobb lett volna nekem, ha nem ezt kell látnom állandóan. A mai napig együtt vannak, már megöregedtek, és nagyon szeretik egymást, jól megvannak egymással. Így utólag cukik nagyon, de az első 20 év pokol volt, szívesen kihagytam volna.
2014. dec. 11. 14:04
 17/17 anonim ***** válasza:

"Jöhet a 0%, nekem van szeretőm, de az illető egyedülálló. És soha nem jönnék össze még házassal sem, nemhogy gyerekes apukával. Szerintem ez undorító. Ne én legyek az, aki szétszed egy házasságot."

most ezt nem értem... pont te szedsz szét egy házasságot, a sajátodat. kívülálló sosem tud szétverni egy házasságot.

2014. dec. 13. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!