Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Menyasszonyom vezető beosztásb...

Menyasszonyom vezető beosztásba került, igazgató helyettes lett. Szerintetek meddig fog így férfiként tekínteni rám? Működhet ez hosszú távon hogy én "csak" egy beosztott vagyok és töredékét keresem annak amit ő?

Figyelt kérdés

Már most érzem hogy sokkal diplomatikusabb lett itthon is,fél éve dolgozik ebbe a pozicióba,már most kezd átalakulni a személyisége úgy érzem.Mintha már az elvárásai is nagyobbak lettek volna,a pénz nem érdekel hogy többet keres,legalább is engem nem,azt mondja ő sem.A kedves nőből,mostanra kezd egy igazi vezető nő lenni,elötte ő is "sima" beosztott volt.Szerintetek most már csak a papucs szerep jut nekem,vagy idővel lecserél?

Próbálok nem kompenzálni,de elég nehéz helyzetben vagyok az a helyzet.Gondoljatok bele,körül van véve nagy fejesekkel,akik nálam nyilván határozottabbak és talpraesettebbek,ami ugye nem feltétlenül igaz,de ha az ember ilyen mentalítású emberekkel van körülvéve,az egy idő után beivódik és norma lesz már.Lehet alaptalan a félelmem,de úgy érzem más lett.A kedves nő kezd eltűnni belőle.Nem mondom hogy nem szeret,de kicsit úgy érzem mintha hazahozná a munkát is,mintha nem tudná lezárni az ottani dolgokat és különválsztani.

2014. dec. 10. 14:28
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Ha próbálom megnevettetni,úgy érzem mintha egy szánalmas alakra tekíntene.Vagy úgy érzem mintha úgy nézne rám,próbálok én is vele együtt változni.
2014. dec. 10. 14:49
 12/25 anonim ***** válasza:
61%

"Már most érzem hogy sokkal diplomatikusabb lett itthon is"

Tudod, mit jelent az, h diplomatikus?

2014. dec. 10. 14:51
 13/25 anonim ***** válasza:
58%
Ahogy te is írod, ezeket te érzed. És emiatt azt vetíted ki, hogy ő is ezt gondolja rólad. Benned van a probléma és a megoldás is.
2014. dec. 10. 14:55
 14/25 A kérdező kommentje:

ma 14:55

De mi lehet a megoldás szerinted?Próbálom helyre tenni a dolgokat magamba,hogy hogyan viselkedjek ami neki is meg nekem is megfelelő.

2014. dec. 10. 14:57
 15/25 anonim ***** válasza:
55%

Amit korábban is írtam, hogy mondd el neki, hogy ezt érzed. Hogy tudjon róla. Neki is nehéz, neked is.

Vidd el egy olyan helyre, ahova régen szeretettek járni és ott nyugodtan megbeszélhetitek, hogy mi legyen a megoldás.

Szerintem minden a kommunikáción múlik.

2014. dec. 10. 15:02
 16/25 anonim ***** válasza:
62%

14:46-os: "Ez nagyon szepen hangzik 6-os de a legtobb nonek alapelvaras egy kapcsolatban hogy felnezzen a ferfira."

Dehogyis, ez CSAK azokra a nökre vontakozik, akiknek kisebbrendüségi érzése van a férfiakkal szemben.

Egy egészséges önbizalommal rendelkezö nö nem FELNÉZNI akar a férfira, hanem egy EGYENJOGÚ kapcsolatot keres, ahol a partnerek EGY SZINTEN vannak, és senki nem néz le agy fel a másikra!!!!

2014. dec. 10. 15:04
 17/25 anonim ***** válasza:
49%
Tipikus, mindenki inkább letámad, hogy nyávogsz férfi létedre :D egy nő nem ilyen szempontból akar felnézni a férfira, nem az kell, hogy kitudja milyen munkahelye legyen, hanem pl ha leszakad a garnis akkor lehessen számítani a férfira h megoldja (csak példa, remélem érthető a lényeg)...de amúgy én mindig azt mondom,meg kell beszélni, midnent meg kell tudni beszélni, hiába fogunk itt ötleteket adni, midnenki más és mást szeretne
2014. dec. 10. 15:16
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Szimpla alkalmazottból egy csapásra igazgató-helyettes lett?

Ez azért kicsit nagy ugrás.

Nem is csodálom, hogy ilyenkor megváltozik az ember személyisége, biztos, hogy akik vágynak a pozícióra azoknál ez a változás szembetűnő a körülötte élők szemében is.

Amit tudsz tenni vagy amit én tennék az mindenképpen egy kiadós beszélgetés arról, hogy próbálja a munkáját a munkahelyén hagyni mert ezt meg azt észrevetted az utóbbi időben.

2014. dec. 10. 15:20
 19/25 A kérdező kommentje:

ma 15:20

Régóta van a cégnél,eddig olyan dolgot csinált,ami által szinte a cég minden dolgába belelát.Mivel alapban határozott és kitartó,ezért ő rá esett a választás.Jól és precízen dolgozik,lehet rá számítani,mondhatni alapító tag a cégnél,mert a kezdetektől ott van.Már akkor ott volt,amikor az épület félig kész állapotban volt.

2014. dec. 10. 15:23
 20/25 anonim ***** válasza:
Mindketten változtatok. Úgy beszélsz, mintha valami bálványról beszélnél, valami elérhetetlenről, közben meg a feleséged. Lehet, hogy határozottabb lett, ezt a vezetői szerep meg is követeli, neked viszont ezzel egy időben elveszett minden határozottságod, egy vinnyogó kiskutya lettél. Növessz tököt és akkor férfiként fog rád tekinteni a beosztásoktól függetlenül. Nem parancsolgatni kell otthon, vagy kioktatni vagy elküldeni az anyjába, egy férfi nem ettől lesz férfi.
2014. dec. 10. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!