Hogyan lehetnek ilyen ultragáz szűlök hogy jó pofát vágnak ahhoz hogy a törtető lányuk házas, gyermekes férfival van együtt? Ez most komoly?
A szülők elfogadják azt, hogy a gyerekük így boldog. Biztos, hogy nem örülnek neki, el is ítélik, de nem szólnak bele. Ennyi az egész. Az, hogy mennyire robbant szét egy családot... azt te nem láthatod így kívülről.
Undorodhatsz tőle, nem kell szeretni őket ezért, de nem is kell, hogy felháborodj ezen. Vannak a világban ennél undorítóbb dolgok, hidd el.
ma 12:14
Ne tagadják ki.De én személy szerint biztos elmondanám rendes kultúrált hangembe hogy ezt nem biztos hogy kellene.Ez persze csak az én véleményem.Szerintem az ilyen kapcsolatokból,többnyire túl sok jó nem származik.
"Egyébként meg nem gyanús hogy azért lett sikeres,mert pl a férfi anyagilag támogatja és mert gazdag?Nagyon sok a véletlen egybeesés.
Nyilván ha a pasi egy kőmüves lenne,akkor egyből lebeszélnék róla a szülei,de mivel van mit a tejbe aprítani és kapcsolatokkal rendelkezik így nyilván van benne potenciál így már elnézik neki."
Ez CSAK annyit mutat, hogy NEKED nagyon piszkos a fantáziád és nem tudod elképzleni, hoyg nem mindenki anyagi elönyök miatt választ magának párt. (szerintem nagyon ideillik a "mindenki magából indul ki" mondás!)
Elöször is a tanulásban elért sikerek a legtöbb esetben NEM más általi anyagi támogatás miatt lesznek, hanem az illetö szorgalma és a tanulásba fektetett mmunka meg energia miatt.
Ezenkivül AZT nem tudom, minek alapján feltételezed, hogy a szülök egy kömüvest elleneznének és csak az anyagi elönyöket nézik. Mert ez csak a te részedröl történö elképzelés, ami szintén a TE ERKÖLCSI SZINTEDRE utal.
Mellesleg egy felnött nö esetében a szülö elmondhatja a véleményét a kapcsolatról - és ha ezt teszi, akkor azt négyszsemközt, azaz TE, mint kivülálló nem tudhatsz erröl -, de ezen felül nem tehet semmit, mert ez a nö magánélete, amibe senkinek sincs beleszólása!
Kérdező! Nagyon pörögsz az ügyön, holott állítólag semmi közöd nincs az egészhez?!
Tehát:
1. vagy irigy vagy a lányra,
2. vagy régen voltál pasival,
3. vagy mindkettő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!