Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt maradnátok egy ilyen...

Együtt maradnátok egy ilyen emberrel?

Figyelt kérdés
Aki sosincs otthon (dolgozik) de ha otthon van csak tv-zik és alszik. Nem is vesz tudomást rólatok csak kb. havonta 1x. fél órára. Aki ha megígéri a telefonba hogy itthon lesz 5-re de amikor 8 órakor rátelefonálok közbe jött valami és azt mondja: Miért kellett volna hívnia, hogy mégse jön haza akkor. Aki vesz neked valamit és utána azt mondja bocsi de meglepit igértem a fiamnak (előző házasságából), úgyhogy ezt buktad (ilyen stílusban). Akitől a nyolc hónap alatt egyszer kértem, hogy jöjjön haza 4-re a 10 hónapos kisfiúnkhoz, mert fogorvoshoz kell mennem. Megígéri, de mikorra már itthon kéne lennie telefonál, hogy nem tud hazajönni, mert ennél fontosabb dolga is van. Ha vennék valamit a lakásba akkor vagy hevesen tiltakozik, vagy ha megvettem kidobja mert szerinte "gáz".
2010. jan. 31. 19:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
78%
Én már 27 éve élek házasságban és azt mondom valami miatt történik minden.Tehát ezt ugy értem nem lehetséges ,hogy nem jól érzi magát ebben a kapcsolatban és ez a viselkedése csak válasz ?Ha nem szeret otthon lenni,mem akar veletek lenni akkor ott komoly problémák vannak,ennek oka van.Szerinted szeret még?Egy kiadós beszélgetés nem ártana!
2010. jan. 31. 21:28
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Te aztán rendesen melléfogtál. Mi romolhatott el ebben a gépzeteben?

Gondolom ezek után kiábrándultál belőle annyira, hogy nem vele tervezed a későbbi éveidet.

Én a helyedben nem kinlódnék, fognám a gyereket és irány London. Nyilván már van annyi ottani tapasztalatod, hogy megállsz ott a saját lábadon.

Egem már semmilyen mesével nem tudna visszaédesgetni.

2010. jan. 31. 21:30
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezt valahol ketten rontottátok el.Próbáld megtalálni, hogy hol és megbeszélni.De a 15 év is sok.Egy másik generáció.
2010. jan. 31. 22:32
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

sajnos ezt anyum is megjarta

szal

NEEEEE

2010. jan. 31. 23:12
 25/27 anonim ***** válasza:
94%

Van sajnos olyan,hogy valaki nagyon szeretne gyereket a szerelmétől, de amikor megszületik a várva várt baba, a férfi úgy érzi,hogy már nem csak ő létezik. Ezek nem tudatos dolgok,"nem tehet róla".Ezzel nem azt akarom mondani,hogy fogadd el így,hanem gondolj arra,hogy neki sem jobb mint neked.Nem szabad csak okolni,lehet,hogy a segítségedre van szüksége.

Ha kell forduljatok egy pszichologushoz.

2010. febr. 1. 00:10
 26/27 anonim ***** válasza:
61%

Egyértelmű hogy csak addig próbált a kedvedben járni, amíg meg nem hódított, kellett neki a biztos családi háttér, hogy legyen vki otthon aki kiszolgálja mindenben és most hogy már biztonságban érzi magát lám kiűtközött az igazi énje.

Ezek közhelyek de a legtöbb férinél ez a baj, hogy úgy képzelnek el egy kapcsolatot, ők keresik a pénzt és az asszony meg vezeti a háztartást.

Persze lehet hogy nem szándékosan csinálják de tudat alatt erre vannak beprogramozva.

2010. febr. 1. 13:57
 27/27 anonim ***** válasza:

Ne maradt vele ! Nincs értelme, teljesen hülyének néz.

Fiatal vagy ne várj !!!!!

Rengeteg a korkülönbség és csak rosszabb lesz hidd el !!

2010. febr. 13. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!