Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt maradnátok egy ilyen...

Együtt maradnátok egy ilyen emberrel?

Figyelt kérdés
Aki sosincs otthon (dolgozik) de ha otthon van csak tv-zik és alszik. Nem is vesz tudomást rólatok csak kb. havonta 1x. fél órára. Aki ha megígéri a telefonba hogy itthon lesz 5-re de amikor 8 órakor rátelefonálok közbe jött valami és azt mondja: Miért kellett volna hívnia, hogy mégse jön haza akkor. Aki vesz neked valamit és utána azt mondja bocsi de meglepit igértem a fiamnak (előző házasságából), úgyhogy ezt buktad (ilyen stílusban). Akitől a nyolc hónap alatt egyszer kértem, hogy jöjjön haza 4-re a 10 hónapos kisfiúnkhoz, mert fogorvoshoz kell mennem. Megígéri, de mikorra már itthon kéne lennie telefonál, hogy nem tud hazajönni, mert ennél fontosabb dolga is van. Ha vennék valamit a lakásba akkor vagy hevesen tiltakozik, vagy ha megvettem kidobja mert szerinte "gáz".
2010. jan. 31. 19:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
92%
Nekem az a kérdés, hogy ilyen férfitól miért van családod, miért gondolkosz vele hopsszútávon? (Azért gondolom a hosszútávot, mert csak annak szülnék gyereket, akivel nem 2 hónapra tervezem.) Amikor összejöttetek akkor is ilyen volt? ha igen, akkor kellett volna szépen elköszönni tőle.
2010. jan. 31. 20:10
 12/27 A kérdező kommentje:
A kapcsolatunk első évében egyáltalán nem íg viselkedett. Még mindig reménykedem, hogy vissza tér az a régi "én" akibe szerelmes lettem. Semmi másra nem vágyom csak, arra hogy törődjön velem. Az utolsó válaszolónak üzenem, hogy nem vesztünk össze. A kérdést azért tettem, fel mert mikor meg akartam beszélni a problémáimat párommal ő azt mondta én túlzom el a dolgot és "buta vagyok" hogy felveszem ezeket.
2010. jan. 31. 20:12
 13/27 anonim ***** válasza:
85%

"kidobja, mert szerinte gáz"....hát ettől valami kínos nevetés kapott el, ne haragudj, de a férjed egy idióta....a többi, amit leírtál is erre utal.Nem vagyok a válás híve, főleg nem ha gyerek is van, de azt hiszem nincs értelme ilyesvalakivel együtt élni, sztem hagyd el minél előbb, megérdemli.

25/F

2010. jan. 31. 20:12
 14/27 anonim ***** válasza:
87%
Nem! Ő nem ember, nem férj, nem apa, nem társ! ... Ő egy KAN! Semmi több!
2010. jan. 31. 20:13
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Mióta vagytok együtt? Csak az első évben nem volt ilyen? Mitől változott meg?
2010. jan. 31. 20:14
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
NEm. De mondjuk lehet, nem pár hónapos ismerettség után kellett volna gyereket szülni neki... bocs. Láthadod, egy év sem elég egy embert kiismerni. Ahogy a párod mondja: igen, ezt buktad. Pakolj és ne nézz hátra..
2010. jan. 31. 20:23
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Addig menj amíg lehet. Az én ex-férjem kb. ilyen volt. 10 évembe és sok sok ősz hajszálba, vitába került mire megszabadultam tőle.

Addig hagyd ott amíg kicsi a gyerek. Mire nagyobb lesz talán már találsz valakit aki becsül,szeret téged és törődik veled. Hidd el, vannak rendes kedves értelmes pasik ezen a világon. Nem érdemes magad egy baromra pazarolni, többet érsz annál, hidd el.

Én elkövettem azt a hibát, hogy mindig reménykedtem, hátha jobbra fordul a helyzet- na ezt nem szabad csinálni. Vészvillogó esetén irány a kijárat- nálad már elég rendesen villog szerintem.

2010. jan. 31. 20:25
 18/27 A kérdező kommentje:
26 vagyok és ő 41 éves. Volt már egy házassága és onnan két fia van. 17 és 19 évesek. Én kint éltem Londonban és onnan jöttem haza miatta. Minden nap hívott órákig beszéltünk, sorba vette a jegyeket haza 4-5 hetente hétvégére hazarepültem, hogy vele legyek. Mindig kis meglepetésekkel készült. Pl.: szivecskés posztitok ráírva szebbnél szebb üzikkel, vagy mindenhol mécseseket rakott le az egész lakásba. Úgy éreztem tényleg szeret. Miatta jöttem haza Londonból, még kint megkérte a kezem. Ő volt az aki egyfolytában erőltette a gyereket én még az elején húzóckodtam tőlle, de aztán bele mentem a dologba. Miután terhes lettem, mint aki kifordult Önmagából, úgy megváltozott. (Mint aki már bebiztosította magát, hogy már nem hagyhatom el, legalábbis nehezebben). Állandóan dolga volt, ha hazajött fáradt ezt kb. úgy értsd, hogy lefekszik és alszik éjszaka majd felkel eszik és visszafekszik mondjuk 9-től alszik 3-ig felébred. Eszik és tévézik, de egy óra után közli, hogy na most kéne aludnom még egy kicsit és akkor jobban leszek. Életem egyik legrosszabb élménye volt, mikor elmentünk a wellnes száloddába ahol ő a négy napot a szálloda szobájában töltötte tévézéssel és alvással, (én akkor már terhes voltam)és minden nap egyedül sétáltam le Hévíz központjába és ültem be étterembe enni és sétálni. Már előtte is voltunk itt akkor még a régi "énjével". Kint napoztunk majd együtt lubickoltunk és együtt mentünk le az étterembe.
2010. jan. 31. 20:26
 19/27 anonim ***** válasza:
44%
És mik a te hibáid? Hiszti, "hormonok", ordító gyerek, beszűkülés stb? Semmi? Te tökéletes vagy? Miért vele jártál amikor apád lehetne? Miért mentél hozzá? Miért mentél hozzá és szültél neki gyereket ilyen korán? Senki nem kényszerített, most nem a másikat kell szídni, hanem menj el ha nem tetszik ami van...
2010. jan. 31. 21:02
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben megpróbálnám megbeszélni vele a miérteket, mert jobban megérheted, hogy mi zajlik benne és mi váltotta ki ezt a különös viselkedést.Ha "fáradt" beszélgetni, akkor csomagolj és költözz máshová, mert ez a férfi nem érdemel meg téged, és te túl fiatal vagy ahhoz, hogy elrontsd az életedet!
2010. jan. 31. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!