Van okom tartani ettől vagy én túlzom el? Megnyugodhatok? Férjek feleségek ti hogyan viszonyulnátok ehhez?
az a baj a legtobb ferfival, hogy a ribiket valasztjak a rendes lanyok helyett, mert az "nem unalmas", aztan meg megy a "minden no k..." siras.
Egyebkent meg kerdezo, ezek szerint megsem bizol tulsagosan!
hm én nő vagyok, még senkit sem csaltam meg, és elég nehezen tudnám elképzelni, hogy létrejöhessen olyan helyzet, hogy valakit megcsaljak, akit szeretek.
esetleg akkor csalnám meg a férjemet, ha nem szeretném már, de a gyerekek miatt együtt kellene maradnunk.
akkor csak próbálnám élvezni az életet, amennyire lehet.
de ha nem állna fönn ilyen helyzet, nem tennék ilyet, munkatársakkal különben sem jó kezdeni, már a munkakapcsolatot is teljesen lehetetlenné tenné egy viszony.
Egyik válaszoló írta jól, ha az van amire te gondolsz, akkor ne aggódj, már megtörtént, a semmiért vagy csak az esélyért nem fog a főnök maga mellé venni senkit.
Én nem azt írnám, hogy nem bízol a feleségedben, hanem, hogy magadban nem bízol inkább. Ne legyél puhap*cs, mert azt biztos, hogy nem komálják a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!