Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi okozhatja ezeket a tüneteket?

Mi okozhatja ezeket a tüneteket?

Figyelt kérdés

Sziasztok van egy hugom aki kb 1,5 éve eltűnt egy fiú hatására család szeme elől.A srác szisztematikusan összevesztette mindenkivel telefonszámot cserélt stb....

Most felbukkantak bocsánatot kérve.

Ami a kérdésem a húgom nagyon furcsán néz ki.

Le van fogyva összeszorított állkapoccsal beszél és megváltozott teljesen a hangszíne.

Mi okozhatja ezt?? Mitől lehet?? Talán drog?? Segíteni akarok neki mert a testvérem.Nagyon kétségbe vagyok esve.

2010. jan. 31. 12:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
előző vagyok! elég hideg és tényszerű lett az előző válaszom, csak sajnos az én múltamat idézte föl bennem, sajnos mellettem nem állt féltő testvér se senki aki figyelt volna a jelekre, de egy idióta féreg férfi volt, a pitiáner drogosok igenis ellopkodják a saját anyjuk értékeit is, valódi patkányokká válnak (tapasztalat), aza pasi bármire ráveheti, viszont az ilyenek nincsenek komoly kapcsolataik, simán el lehet őket üldözni.. kérlek nagyon vigyázz a húgodra, másfél év után még bármi is történt bármit is tett, tettek vele van visszaút!! és kérlek mindenképp írd meg a fejleményeket, igazán érdekel! sok 'szerencsét', vagy nem is tudom hogy mondjam!
2010. febr. 3. 07:58
 22/24 anonim ***** válasza:
Meg eszembe jutott (a piercinges valaszado vagyok), hogy nekem 22 evesen vettek ki a mandulamat, es az is olyan volt, hogy alig birtam enni, fogytam, nem tudtam hetekig kinyitni normalisan a szamat, mert huzodott, fajt a torkom s a hangom is akkor valtozott meg.
2010. febr. 3. 10:23
 23/24 anonim ***** válasza:

Mi történt azóta? Voltak nálatok?

2. vagyok, de biztos sokakat érdekel. Remélem, jól alakult...

2010. febr. 13. 20:07
 24/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok,igen vannak fejlemények majd megírom azokat.De jelenleg rendőrségnél tart az ügy.Sajnos komolyabb mint azt valaha is sejtettem volna.Drog volt az ok.Az pedig,hogy miért jöttek na az nagyon komoly.Ígérem mihelyt tudom leírom.Köszönöm a rengeteg segítséget amit itt kaptam.
2010. febr. 15. 08:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!