Mi okozhatja ezeket a tüneteket?
Sziasztok van egy hugom aki kb 1,5 éve eltűnt egy fiú hatására család szeme elől.A srác szisztematikusan összevesztette mindenkivel telefonszámot cserélt stb....
Most felbukkantak bocsánatot kérve.
Ami a kérdésem a húgom nagyon furcsán néz ki.
Le van fogyva összeszorított állkapoccsal beszél és megváltozott teljesen a hangszíne.
Mi okozhatja ezt?? Mitől lehet?? Talán drog?? Segíteni akarok neki mert a testvérem.Nagyon kétségbe vagyok esve.
Nekem is az volt az első gondolatom, hogy megverték, nem is egyszer.
Figyeld meg, hogy remeg-e az álkapcsa, mert állítólag az lehet a drogoktól.
Csak a békesség megőrzése miatt írom,hogy én a helyetekben, amikor nálatok vannak, elzárnék minden értéket (pénz,ékszer és kicsi,de értékes dolgot),nehogy a srác behúzzon valamit.
remélem minden rendben lesz,
MM
Szerintem pénz kell a pasinak, ezért jöttek. Az első találkozáskor még nem merte előhozni, mert taktikázik. Lehet hogy a másodiknál sem még. De! nagyon fontos hogy felkészüljetek, hogy miért nincs pénzetek!!!
Azt is javasolom, hogy ha tudjátok mikor jönnek, egy féfri rokont vagy ismerőst is kell hívni, hogy ne legyen anyukád egyedül velük. Én elhiszem hogy szeretitek a testvéredet, de sajnos ő most nem beszámítható, elvesztette az ép elméjét és ítélőképességét. Lehet hogy azért nem bír beszélni, mert tudja hogy hazugságokat beszél, és tudat alatt így reagál a saját tetteire. (ugye mint szokták mondani hogy ha valaki hazudik nem mert a másik szemébe nézni hosszan, ilyesmi, a fizikai jelei a hazugságnak) Ettől a tesód nem rossz ember, csak most megbolondult.
Meg lehet neki különben mondani, hogy ha kibökik hogy pénz kell, hogy a nővéred jöjjön haza, de a pasi nem mehet. Ha megszakítja vele a kapcsolatot, akkor szívesen látjátok. Sajnos a pasas egy uralkodó férfi, biztos megfélemlítette a nővéredet, aki meg ezt hagyja, mert elvesztette az önértékelését. Segíteni csak akkor lehet neki, ha ő kéri, de viszont az iránta érzett szeretet nem szabad hogy hagyjon titeket tönkre menni, akár érzelmileg akár anyagilag.
Sok erőt és kitartást kívánok!!!
Köszönöm a rengeteg aranyos és éltető erőt adó választ.A hugom amúgy:-)
pont kb egy órája kaptam a telefont,hogy pénteken mennek anyuéknál.Ott leszek és megbeszéltük a legjobb barátnőmmel aki nem mellesleg rendőr,hogy picit arrébb fog várni a kollegájával.Szóval remélem minden rendben lesz.
Megírom mindenféleképpen.Megérdemlitek a rengeteg támogató és tényleg segítő szándékú komment miatt.Köszönöm szépen még egyszer.
19:02. folyt.
mármint a pasijának segítenénk továbbállni.
Amúgy szerintem jók a tippek.A taktikázás is,a későbbi lopás,pénz szűke,verés,drog,piercing is talán...mindegyik megáll.Ne engedjétek szerintem el a fickóval.
12:52 külön köszönöm:-)))
Persze a többieknek is:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!