Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi okozhatja ezeket a tüneteket?

Mi okozhatja ezeket a tüneteket?

Figyelt kérdés

Sziasztok van egy hugom aki kb 1,5 éve eltűnt egy fiú hatására család szeme elől.A srác szisztematikusan összevesztette mindenkivel telefonszámot cserélt stb....

Most felbukkantak bocsánatot kérve.

Ami a kérdésem a húgom nagyon furcsán néz ki.

Le van fogyva összeszorított állkapoccsal beszél és megváltozott teljesen a hangszíne.

Mi okozhatja ezt?? Mitől lehet?? Talán drog?? Segíteni akarok neki mert a testvérem.Nagyon kétségbe vagyok esve.

2010. jan. 31. 12:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
79%
Valószin a hugod megjárta a poklok-poklát! Elképzelhető, hogy futtaták is. Érzésem szerint nagyon összeverhették /akár többször is!/, arccsonttörések, állkapocstörés következménye lehet az, amit leírtál. Nézz a szájába, megvannak-e a fogai. Kérdezd őt ki, mi történt vbele, mit csinált az elmúlt másfél évben. Ha szeretitek egymást, meg fog nyilni.
2010. jan. 31. 12:48
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez megdöbbentő! Csak keresem a szavakat...

Tudsz vele négyszemközt beszélni? Akkor felajánlanám a segítségemet a helyedben neki, és bármi is az ok, rengeteg lehetőségetek van megtalálni a megoldást!

2010. jan. 31. 12:49
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

"Felbukkantak...", vagyis a fiú is vele van még, így amit majd elmond a húgod, az mások befolyása alatt állhat, és ha ilyen súlyos a helyzet, mint az első írta, még zsarolhatják is... Ha ilyesmi állhat fenn, és itt nem írnának konkrétabbat, akkor a neten utánanéznék valami családsegítő központnak. (Pécsen tudok ilyet, talán közvetve segíteni is tudok.) Ha egyáltalán a családsegítő az illetékes...

(2.válaszoló)

2010. jan. 31. 12:54
 4/24 anonim ***** válasza:
1,5 év? És a rendőrség hogyhogy nem találta meg?
2010. jan. 31. 13:16
 5/24 anonim ***** válasza:

A sok alkoholtol,illetve cigaretától változhat az ember hangszíne.

gondolom nem egy kispolgári életet éltek idáig,azért is van lefogyva.

Sajnálom,de azt kell mondanom,némi fenntartással kezeljétek,pláne,ha mindketten előkerültek.nem hinném,hogy a megbánás a fő motíváció.

2010. jan. 31. 13:29
 6/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.Nem volt oka a rendőrségi keresésnek mivel nagykorú és ő kérte,hogy senki ne is keresse mert neki így jó!!

Nekem is vannak fentartásaim és inkább az édesanyámat féltem aki örömmel fogadta és félek,hogy még nagyobb fájdalmat fog neki okozni.Négyszemközt nem tudok vele maradni mert a pasi nem hagyja.

Bármit megtennék érte mert szeretem a testvérem a vérem!!

Félek,hogy esetleg drog is kerülhetett az ügybe,de azt valahogy bizonyítanom kell.

Ami most feltünt rajta az a hírtelen fogyás,nem cigizik ez biztos.A hangja eszméletlenül megváltozott és az állkapcsa mintha nem tudná nagyobbra nyitni a száját.

Féltem és tanácstalan vagyok:((

2010. jan. 31. 14:44
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

A pasija nem hagyja, hogy jelenléte nélkül bárkivel négyszemközt lehessen... Ez azt jelenti, hogy édesanyád a pasit is befogadta??

Lehet, nagy hülyeséget csinált, amikor belement ebbe a húgod, hogy ezzel a pasival hagyta így a dolgokat. Szerintem keresd az alkalmat, próbálj meg többet beszélni akkor velük, 3-asban, kipuhatolni, mennyire van veszélyben a húgod, és ne add fel, ki fognak derülni a dolgok! Ha most került elő, pár napot várj, talán kiderül valami. Ha nem mozdul előre a dolog, tenni kell valamit!! (Nekem az első válaszoló írása előtt is olyan érzésem volt sajnos, hogy zsarolják! Bárcsak tévednék...)

Valami jól megszervezett csellel lehetne a húgod közelébe kerülni? Gondolom, a vécére nem kíséri. Mi van, ha húgod jelzi, hogy vécére menne, valamit mondassz, hogy nekem is kell és gyorsan besurransz előtte, és kis idő után lehúzod a vécét, kijössz, de ott hagysz egy tollat jól látható helyen kis papírral és egy kérdéssel, hogy segítségre van-e szükséged, amit nem tudhat meg a pasi, vagy ilyesmi, amire csak igent vagy nemet kell firkantani. Majd betéttel a kezedben már ott várakozol az ajtó előtt, esetleg már sürgeted is, hogy siess már, most vetted észre a mensesed és cserélned kell... (Bocs, ha primitív az ötlet.)

2. válaszoló

2010. jan. 31. 16:26
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Elfelejtettem: a nagybátyámnak már az összes foga kihullott, és nem csináltatott újakat, és ő típikusan úgy beszél, ahogy írtad, mintha nem nyitná ki a száját rendesen. Tényleg figyeld meg a fogait szerintem!

2. válaszoló

2010. jan. 31. 16:30
 9/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket.

Nem odaköltöztek anyuékhoz,csak beállítottak.

Állítólag jövőhéten megint jönnek,nekem is vannak szörnyű gyanuim.Azt wc tippet kipróbálom valahogy.Muszáj négyszemközt beszélnem vele.A zsarolás nekem is megfordult a fejembe.De ez annyira annyira kétségbe ejtő.Soha nem gondoltam,hogy ilyet egyszer átélünk és nem csak a hírekben hallunk.

Ráadásul a húgom különösen szép és dekoratív nő ezért pláne vannak félelmeim.Most meg......az állkapcsát nem értettem abszolut de igen valahogy megpróbálok belenézni:(

Köszönöm ezt a sok és normális választ.

2010. jan. 31. 17:15
 10/24 A kérdező kommentje:
A pasit meg csak azért nem zavarják el mert félnek,hogy akkor végleg elveszítik a tesómat.Megértem anyáékat de én ennél tovább látok és nagyon félek,nem jók az előérzeteim.
2010. jan. 31. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!