Miert latja sok ember az elete ertelmet a gyerekvallalasban?
elete EGYIK ertelme
Normális esetben.
Csernus is megmondta celtalan nok vannak csak igy a gyerekvallalasal.
Ertelmes no eloszor magat keresi dolgozik tanul utazik majd ferjhez megy es egy stabiel kapcsolatban vallal gyereket.
A hazassag mindig fontosabb mint a gyerekvallalas.
Igy normalis
A kérdésed példájában szerintem nem is volt az életük értelme a gyerekvállalás, csak az elrontott kapcsolat után belekapaszkodtak a gyerekbe, hogy legyen mivel fedezni a saját ürességüket / sikertelenségüket. Ez pedig, pont a gyereknek lesz a legrosszabb.
Persze más gyerekekről gondolkodni csak úgy elméletben, és más, amikor már van az embernek.
Saját meglévő gyerekeimért így utólag pl. odaadnám a karrieremet, de a születésük előtt, a " majd egykor, valamikor lesz nekem kicsikémért" nem tettem volna meg.
Az ember változik. De attól még az álszentség, álszentség, az önbecsapás pedig, önbecsapás marad.
Általában a nők nem kapnak elég szeretetet a párjuktól, és nem is tudnak adni, ezért mihamarabb gyermekre vágynak. Így minden problémájukat rá tudják fogni hogy "hát a gyerek"
De ezt ne várd hogy a többi ember megértse.
Nekem pont az a gondom, hogy a gyerek óta nem tudok elég szeretetet adni a páromnak, mert csak a gyerek körül forog a világ...Barnabás
u.i: ami valamilyen mértékig nem baj, csak ez már a ló túloldala...
De nagy baj
A ferj feleseg az elso ez a kapcsolat alapja es csak utan jon a gyerek.
A gyerekek kirepulnek a hazastars orokre veled marad ha vigyazol ra.
Én azt gondolom:
először önmagunkra találjunk rá testileg lelkileg, alakítsunk ki egy egészet.
utána a párunkkal egy békés kapcsolatot
ezután jöhet a gyerek, akinek továbbadjuk mindezt a szeretetet.
sokan még nem is tapasztalták meg a valódi boldogságot, így a gyereküktől se lehet ezt elvárni.
az első kettő általában kimarad sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!