Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert latja sok ember az...

Miert latja sok ember az elete ertelmet a gyerekvallalasban?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt hogy csak a gyerek az elso. Ha elvalik a par a nonek,ferfinak a gyerek legyen az elso, sokan azt irjak hogy ne is ismerkedjen szinte. Nem lehet szerelmes mert o apa anya. Vagy ha a hazaspar nem egyezik meg a gyerekszamban jonnek ezzel a kenyelem cimu nevetseges dologgal. Miert nem elhet a szulo tarsasagi eletet a gyerek nelkul? Miert baj aki realisan eldonti mennyi gyereket tud nevelni? Egy felnott embernek ne legyen maganelete mert o apa,anya lett?
2014. dec. 2. 15:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

elete EGYIK ertelme

Normális esetben.

2014. dec. 2. 16:19
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék gyereket, szeretnék anyuka lenni. De már régen megtanultam (kemény lecke volt), hogy néha muszáj önzőnek lenni. Ezért tudom, hogy elsősorban a saját boldogságomon kell dolgoznom, és utána tudom mindenki mást boldoggá tenni. Hiszen ha én nem vagyok, mert tönkrementem idegileg, vagy belebetegszem az adott dologba, témánál maradva az anyaságba, akkor nem lesz anya, feleség, nő, nem lesz házvezetőnő, szakács, takarítónő, nem lesz semmi, ami én kellene legyek abban az életszakaszban. Épp ezért elsősorban boldog, kiegyensúlyozott nőre van szükség, aztán boldog feleségre (elég szorosan együtt jár a kettő, hiszen a párkapcsolatban összefonódik), hogy végül boldog anyává váljon valaki.
2014. dec. 2. 17:19
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

Csernus is megmondta celtalan nok vannak csak igy a gyerekvallalasal.

Ertelmes no eloszor magat keresi dolgozik tanul utazik majd ferjhez megy es egy stabiel kapcsolatban vallal gyereket.

A hazassag mindig fontosabb mint a gyerekvallalas.

Igy normalis

2014. dec. 2. 17:50
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
ne rugja fel a gyerekei életét mert viszket az alfele maradjon meg a seggén és gyakoroljon önmérsékletet
2014. dec. 2. 18:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed példájában szerintem nem is volt az életük értelme a gyerekvállalás, csak az elrontott kapcsolat után belekapaszkodtak a gyerekbe, hogy legyen mivel fedezni a saját ürességüket / sikertelenségüket. Ez pedig, pont a gyereknek lesz a legrosszabb.

Persze más gyerekekről gondolkodni csak úgy elméletben, és más, amikor már van az embernek.

Saját meglévő gyerekeimért így utólag pl. odaadnám a karrieremet, de a születésük előtt, a " majd egykor, valamikor lesz nekem kicsikémért" nem tettem volna meg.

Az ember változik. De attól még az álszentség, álszentség, az önbecsapás pedig, önbecsapás marad.

2014. dec. 2. 18:47
 16/20 anonim ***** válasza:

Általában a nők nem kapnak elég szeretetet a párjuktól, és nem is tudnak adni, ezért mihamarabb gyermekre vágynak. Így minden problémájukat rá tudják fogni hogy "hát a gyerek"

De ezt ne várd hogy a többi ember megértse.

2014. dec. 2. 21:30
 17/20 anonim ***** válasza:

Nekem pont az a gondom, hogy a gyerek óta nem tudok elég szeretetet adni a páromnak, mert csak a gyerek körül forog a világ...Barnabás

u.i: ami valamilyen mértékig nem baj, csak ez már a ló túloldala...

2014. dec. 3. 08:28
 18/20 anonim ***** válasza:

De nagy baj

A ferj feleseg az elso ez a kapcsolat alapja es csak utan jon a gyerek.

A gyerekek kirepulnek a hazastars orokre veled marad ha vigyazol ra.

2014. dec. 3. 08:55
 19/20 anonim válasza:
Azt hiszem értem, hogy mire céloz a kedves kérdező. Nekem is vannak olyan ismerőseim, hogy miután lett egy gyermekük, már az anyának ő az első. A férj mintha nem is létezne, és valahányszor odamegyünk hozzájuk, egyébről sem lehet társalogni csak a gyerekről (milyen édes volt, mikor ezt meg azt csinálta, meg hányszor büfizett meg stb.). Mostanában inkább nem is nagyon megyek oda, mert már nagyon unom a témát.Szerintem a gyereknek sem jó, ha érzi, hogy ennyire körülötte forog a világ, mert elkényeztetik és később nehezen tudja majd egyedül megállni a helyét ebben a kegyetlen világban.
2014. dec. 4. 10:46
 20/20 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom:

először önmagunkra találjunk rá testileg lelkileg, alakítsunk ki egy egészet.

utána a párunkkal egy békés kapcsolatot

ezután jöhet a gyerek, akinek továbbadjuk mindezt a szeretetet.

sokan még nem is tapasztalták meg a valódi boldogságot, így a gyereküktől se lehet ezt elvárni.

az első kettő általában kimarad sajnos.

2014. dec. 4. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!