Nincs családom. Egy ember se. Csoda, hogy bekattanok? 18 éves lány
de és ez hogy létezhet? mit értesz az alatt h számodra meghaltak?
amúgy nem, akkor nem csoda, de mégis észnél kell lenni h ne hagyd magad bekeveredni a lavinába!
Ne kattanj be! Barátkozz és ápold a barátságot a meglévőkkel!
Hogy "nincs családod" rohadt egy ügy, de ezt kell elfogadni, ezt dobta a gép.
Vagy bele kell mennünk abba, hogy mi az, hogy valakik számára meghaltál? Vissza lehet-e még csinálni?
Örökbe már nem fognak fogadni, erről nem érdemes ábrándozni.
Mi az, ami hiányzik? Vagy mit szeretnél?
#4:Azértnem fogadnának örökbe gondolom,mert "nagy" vagyok.Gondoltam.Nem is kéne,hogy hivatalosan örökbe fogadjanak,csak legyen olyan hely,ahol kicsit is szàmítok,és fontos vagyok.Szóval,ha valaki érzelmileg támogatna,màr az jó lenne.
Nagybátyámék szàmára haltam meg.Azóta,mióta meghalt a mama is,az utolsó összekötő ember.Lesz.arnak,azt hiszik nekik rosszabb,közben meg nem,mert nekem rosszabb.Ők ott egy család,nekem nincs senkim,az ő gyerekei (màr felnőttek) egészsègesek,én nem.
Az itt a probléma hogy elvárod a barátoktól, rokonoktól hogy nyalják fényesre a poppolód, de te meg szart sem teszel értük. Várhatod hogy egy napon valaki kopogtat hozzád azzal, hogy "Szia, szeretnék a pótanyud lenni, és lelkileg támogatni" de legyünk reálisa ez nem fog bekövetkezni. Nyitnod kéne a családod fennmaradt tagjai felé, jó viszonyt kialakítani, és a barátaidért is tenni kéne valamit. Ez olyan adok-kapok játék!
Sajnálom hogy 18 évesen ilyen rossz helyzetben vagy, de innen szép felállni és győzni. Azonban ha nem cselekszel azonnal akkor ennél csak még szarabb helyzetben fogsz kikötni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!