Nincs családom. Egy ember se. Csoda, hogy bekattanok? 18 éves lány
Nem orvosok.Az a baj,hogy a nagybàtyám is beteg,le van százalékolva egy műtéte óta.Szóval nem igazán nagy a teherbíró képessége mèg mentàlisan sem emiatt,fizikailag még inkább nem.
Nincs konkrét neve."Csak" annyi,hogy pszichés alapon 15 fizikai tünetet produkálok akaratlanul,ami az alap életvezetésben,mindennapi tevèkenysègekben is gátol.Valamikor tünetmentes vagyok amúgy.Akkor jön ki rajtam,mikor ősz,tél van,és senkivel nem tudok találkozni,mert suliba járnak azok az ismerősök,akikkel előtte tudtam.Az,hogy itthon magànyos vagyok,senki nem szeret,nem tudom végezni a dolgaimat egyedül,emiatt kezdek el testi tüneteket produkálni.Nem tudom befolyásolni akarattal ezeket az a baj.Szóval meg tudnék gyógyulni,ha valaki segítő kezet nyújtana.
Pesti vagy? Ha igen, van egy-két olyan szervezet, akik tudhatnak neked segíteni.
Először lelkileg kéne rendberaknod magad, ha ott rendben vagy, akkor nyithatnál a nagybátyádék felé is, vagy ahogy érzed, a barátok felé, szóval könnyebb lenne kapcsolatokat kialakítani és nem lennél egyedül.
Én a helyedben körbenéznék lelkisegély szolgálat ügyben, Pesten tuti van olyan, ami ingyenes is, egy barátnőm is jár oda, Neki sokat segít, ha gondolod, megérdeklődöm Tőle!
Máshol neccesebb, de ott sem lehetetlen ilyesmire rábukkanni.
Most mit csinálsz? Mármint dolgozol vagy tanulsz? Egyedül laksz (hol)?
Én ilyen esetben tuti "bekattanák".
Ha gondolod írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!