Vajon normális, hogy ezek ellenére iszonyúan magányosnak érzem magam?
Bocsi,nem tudom,hogy az-e.Viszont azért írok,hogy tudd,ezzel nem vagy egyedül.
Én is annyira egyedül érzem magam mióta anyukám,mamám meghalt.Még egy kedves szót sem kapok senkitől.Nem tudom hány éves vagy,én 19.
A múltat síratom sokszor,van,hogy egy nap 4* sírok.Te mióta érzel magányt?
Nagyon okos dolgot már nem tudok írni, de néd meg ezt, ettől jobb kedved lesz:
En regebben voltam igy ezzel az erzesel ami ellen semmitsem lehet mit tenni sajnos.
kerdezo gondolom neked mar ami hianyzik az a meghit csaladi ėlet, ami igazi ferjbol all es nem egy parkapcsolatbol amikor egyedul fekszel egyedul ebredsz! Gyerek lehetseges hogy a gyerek apukajat azaz a multat sem dolgoztad fel? Nem igy kebzelted az eleted?
Bennem ez a kerdes rengetegszer foglalkoztatot sirtam szenvedtem de csak neha neha tort fel bennem ezzek a dolgok. Es utanna a sok maganyos idok utan vegre ramtalalt a szerelem es mar tudtam ez az ami hianyzott az eletembol! Biztosan te is igy vagy, amit megertek, de hidd el jora fog alakulni a te eleted is, lesz egy igaxi parod ferjed akihez hozatartozol majd😊 fel a fejjel!
Ha neha szeretnel beszelgetni kiontenni a lelkedet en megertelek irhatsz nyugodtan uzit😊
Sem a gyerekem apját, sem az exemet nem sírom vissza.
Viszont abban amit érzek tényleg igazat írtál, vagy, hogy mi az ami hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!