Elvált nőtársaim ti tudtatok új életet kezdeni?
Lehet, hogy az én sztorim nagyon kivételes. Kb másfél éve váltam el, több mint tíz évnyi borzalmas házasság után, két nagyobbacska gyerekem van.
A válás eldöntése után azonnal regisztráltam egy társkeresőbe és három !!! nap után megtaláltam a jelenlegi páromat. Két hónap után összeköltöztünk. Azóta boldogan élünk együtt, nyugalom van és még soha nem sikerült vitatkoznunk egymással. A gyerekeimet szereti, nem apáskodik felettük csak törődik velük,főz nekik , bevásárol nekik, ott van ha kell, ha nem akkor meg nem erőlteti rájuk magát.
Tehát igenis van ilyen is és nem szabad feladni a reményt egy szép életre. Gazdagok nem vagyunk, hónapról hónapra élünk,de ez valahogy nem fontos.
Értékeljük azt amink van és örülünk hogy megtaláltuk egymást.
Egy tanácsot adok: társat csak úgy keress, ha teljesen őszinte vagy magaddal és vele szemben is. Ne játssz szerepet. Ne mondd, hogy szeretsz szórakozni járni, ha otthon szeretsz lenni. Ne alkudj meg csak azért, hogy legyen egy kapcsolatod. Ha fájdalmasan őszinte vagy, azt csak egy másik fájdalmasan őszinte fogja elviselni és értékelni. Ennél jobb alapot pedig nehéz találni. Sok sikert neked!
Nem könnyű, de sok valakinek sikerül.Szerintem is fontos az őszinteség. Nálam is az okoz problémát, h nincs türelmem a pasik hülyeségeihez, meg teljesen sose lehet rájuk számítani. Szexre meg szórakozni jók, másra nem valók. Aki meg nagyon papucs az gyanus.
Legyél szép, vidám, és fürtökbe lógnak majd rajtad, jó társkeresést kívánok.
Amugy te elgondolkodtál rajta h eddig miért nem jött össze? Mi az oka?
Sosem szabad feladni. Én elváltam 14 éve, azután volt egy élettársi kapcsolatom, de sajnos már az elején fel kellett volna ismernem, hogy nem lesz tartós.
2 éve megismerkedtem a jelenlegi párommal akivel tavaly össze is házasodtunk :) Sose gondoltam volna, hogy valaha megtalálom a párom, de így történt. Kell egy kis idő, de biztos megtalálod a párod te is.
Sok sikert.
Köszönöm a válszokat!
Részemről az a probléma, hogy mára zinte csak a gyerkőc a fontos...és a mérföldkő. Ha valaki ferde szemmel néz rá, már tovább is lépek...tudom nem vagyok hibátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!